«Γιατί δεν μπορούν να πάνε σπίτι;» O πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκαλύπτει ότι τα παιδιά του ρωτάνε για τους άστεγους

«Πρέπει να συλλογιστούμε ότι είναι 6 και 4 χρονών και είναι λογικό να έχουν απορίες».
ASSOCIATED PRESS

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ συχνά αναρωτιόνται για τους άστεγους που βλέπουν στο δρόμο για το σχολείο και τον ρωτάνε «γιατί δεν μπορούν να πάνε σπίτι τους».

Ο 37χρονος δούκας του Κέιμπριτζ μίλησε στην Μέρι Μπέρι για τη χριστουγεννιάτικη εκπομπή αφιερωμένη στην βασιλική οικογένεια. Ο πρίγκιπας μίλησε ανοιχτά για τα παιδιά του λέγοντας πως είναι δύσκολο να κατανοήσουν γιατί υπάρχουν άνθρωποι που κοιμούνται στον δρόμο.

«Πρέπει να συλλογιστούμε ότι είναι 6 και 4 χρονών και είναι λογικό να έχουν απορίες».

Σύμφωνα με βασιλικές πηγές ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ θα κάνουν την πρώτη τους χριστουγεννιάτικη δημόσια εμφάνιση. Θα πάνε στην εκκλησία με τους γονείς τους στο Σάντριγχαμ, την ημέρα των Χριστουγέννων, εκεί που η βασίλισσα γιορτάζει πάντα τα Χριστούγεννα.

Ο νεότερος γιος της οικογένειας, ο Λούις, θα μείνει σπίτι με τους γονείς της δούκισσας Κέιτ.

«Την ίδια παράδοση ακολουθούσε και η μητέρα μου, η Νταϊάνα. Ήξερε ότι είναι σημαντικό να βλέπεις την ζωή πέρα από το παλάτι, ότι είναι σημαντικό να βλέπεις άτομα που παλεύουν κάθε μέρα στην ζωή τους».

Η δούκισσα Κέιτ από την πλευρά της δήλωσε πως προσπαθεί να ενθαρρύνει την οικογένεια να ξοδεύει παραπάνω χρόνο μαζί και να επικεντρώνεται στα απλά καθημερινά πράγματα.

Η Μπέρι και ο δούκας γνωρίζονται μέσω του οργανισμού Child Bereavement UK και η εκπομπή ήταν η αφορμή για την συγγραφέα και παρουσιάστρια, να μάθει περισσότερα για τις φιλανθρωπικές οργανώσεις του δούκα και της δούκισσας, σε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

πηγή: dailymail