Γιατί η Pink σταματά τις αναρτήσεις με φωτογραφίες των παιδιών της στο Instagram

«Διέγραψα τη φωτογραφία γιατί είστε αηδιαστικοί».
Vianney Le Caer/Invision/AP

Η Pink θα σταματήσει τις αναρτήσεις με φωτογραφίες των παιδιών της στο Instagram, λόγων των αρνητικών αντιδράσεων που δέχθηκε για μια εικόνα του γιου της.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελεν Ντετζένερες, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τα σχόλια μίσους κάτω από τη φωτογραφία του γιου της Τζέιμσον, ο οποίος δεν φορούσε πάνα. «Ζούμε σε μια φάρμα. Τα παιδιά μου είναι γυμνά, ακόμα κι εγώ είμαι γυμνή μερικές φορές. Συμβαίνουν αυτά», εξήγησε η Pink για να δικαιολογήσει την εικόνα. «Ο Τζέιμσον, 2 ετών, έβγαλε τη λερωμένη πάνα του λίγο πριν τραβηχτεί η φωτογραφία», συμπληρώνει. Στην εικόνα, η Pink, ο Τζέιμσον και η επτάχρονη Γουίλοου κοιτάζουν έναν πελεκάνο που «μόλις πέταξε στο δωμάτιο και έμεινε εκεί για δυο ώρες».

«Υπάρχει κάτι σοβαρά λάθος με πολλούς από εσάς εκεί έξω. Σχολιάζετε το πέος του μωρού μου; Είστε σοβαροί; Όπως κάθε άλλη φυσιολογική μητέρα στην παραλία, δεν παρατήρησα καν ότι είχε βγάλει την πάνα του. Διέγραψα τη φωτογραφία γιατί είστε αηδιαστικοί. Και τώρα απλά απενεργοποιώ τα σχόλια και κουνάω το κεφάλι μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στους ”πολεμιστές” των πληκτρολογίων. Και την αρνητικότητα που μεταφέρετε στις ζωές των άλλων ανθρώπων», έγραψε η Pink στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη φωτογραφία του μικρού αγοριού δεν άρεσε σε μερικούς ακόλουθους της Pink στο Instagram, οι οποίοι τη σχολίασαν αρνητικά. «Κάποιοι το παρατράβηξαν, γράφωντας ”να καλέσουμε την πρόνοια”, μόνο και μόνο επειδή δεν φοράει πάνα το παιδί. Άλλοι έγραψαν πώς τόλμησα να κάνω αυτή την κίνηση. Έκλαψα τόσο πολύ μετά από αυτό γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι στιγμές με την οικογένειά μου. Είμαι περισσότερο περήφανη για τα παιδιά μου από ο,τιδηποτε άλλο και μετά από αυτό το περιστατικό, δεν θα ξαναδημοσιεύσω τίποτα που να έχει σχέση με αυτά. Δεν θα το κάνω», είπε η τραγουδίστρια.

Παρόλα αυτά η Pink δεν «κλείνει την πόρτα» σε συμβουλές ή κριτική, εφόσον είναι εποικοδομητική και ευγενική. «Καταλαβαίνω τους ανθρώπους που λένε ότι πρέπει να είμαι περισσότερο προσεκτική επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο, αλλά θα πρέπει να το λένε και με ευγενικό τρόπο».