Το νέο τραγούδι των Florence + the Machine στους τίτλους τέλους του «Game of Thrones»

Και η έκπληξη των θαυμαστών.

Το τέλος του δεύτερου επεισοδίου της όγδοης και τελευταίας σεζόν του «Game of Thrones» επιφύλασσε μια έκπληξη για τους θαυμαστές της σειράς. Στους τίτλους τέλους, οι Florence + the Machine τραγουδούν τη δική τους εκδοχή του «Jenny of Oldstones», ενώ κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ακούγεται το ίδιο τραγούδι από τον Πόντρικ Πέιν.

Προσοχή! Το βίντεο περιέχει σπόιλερ!

Η Φλόρενς Γουέλς, τραγουδίστρια του δημοφιλούς αμερικανικού συγκροτήματος, ηχογράφησε το «Jenny of Oldstones», όταν της το ζήτησαν οι ίδιοι οι δημιουργοί της σειράς και θαυμαστές της, Ντέιβιντ Μπενιοφ και Ντ. Μπ. Γουεις.

«Πάντα ήμασταν μεγάλοι θαυμαστές της μουσικής της Φλορενς και το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν με το τραγούδι της “Seven Devils”, ήταν πιθανόν το πιο ”δυνατό” που είχαμε ποτέ στη σειρά», δήλωσαν σε ανακοίνωσή τους οι δημιουργοί της σειράς. «Οπότε η ευκαιρία να ακούσουμε τη φωνή της στη σειρά, υπήρξε στο μυαλό μας. Βρισκόμαστε ακόμα σε σοκ που δέχθηκε να τραγουδήσει το “Jenny of Oldstones” και δηλώνουμε ερωτευμένοι με το αποτέλεσμα».

«Οταν άκουσα το τραγούδι για πρώτη φορά, μου θύμισε κέλτικο νανούρισμα. Η κέλτικη μουσική υπήρχε πάντα στο αίμα μου, οπότε αισθανόμουν ότι κάτι έπρεπε να κάνω με αυτή. Η μαγεία και τελετουργία στο “Game of Thrones”, για να μην αναφέρω τα εκπληκτικά κοστούμια, μου άρεσε πάντα. Νιώθω ευγνώμων που ήμουν μέρος της τελευταίας σεζόν», είπε η Γουέλς.

Το «Jenny of Oldstones» γράφτηκε από τους Ραμιν Ντουαγουάντι, Νταν Γουέις, Ντέιβιντ Μπενιοφ και Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν.

Πηγή: Variety

Δημοφιλή