Γιατί οι φωτογραφίες αυτής της νύφης με τον αδερφό της έγιναν viral

Ετοιμαστείτε για πολλά δάκρυα..
|

Όταν η Άσλεϊ και ο Μπράιαν Σεντάρ παντρεύτηκαν στην Νέα Υόρκη σκέφτηκαν πολύ σοβαρά τι παραδόσεις θα ακολουθήσουν στον γάμος τους και πως ακριβώς θα το γιορτάσουν για κάνουν την ημέρα, την πιο ξεχωριστή της ζωής τους.

Συγκεκριμένα, η Άσλεϊ δεν ήξερε αν έπρεπε να ακολουθήσει την παράδοση με τον γαμπρό που βλέπει την νύφη για πρώτη φορά με το νυφικό. Δεν ήθελε ο Μπράιαν να την δει πριν τις σκάλες της εκκλησίας.

Οπότε αντί για τον Μπράιαν, η Άσλεϊ έβγαλε φωτογραφίες με τον αδερφό της, Νικ Ράις. Ο Νικ, έχει σύνδρομο Down, αλλά αυτό δεν επηρέασε σε τίποτα την πολύ δυνατή σχέση που έχει με την αδερφή του.

Ο αδερφός της, όπως λέει η ίδια στο Insider, είναι πολύ συναισθηματικός και όταν εκείνη αρραβωνιάστηκε με τον Μπράιαν, ένιωσε πως έχασε την αδερφή του.

«Το έβλεπα στα μάτια του. Ήθελε πολύ να συμπαθήσει τον Μπράιαν και να είναι πραγματικά χαρούμενος για εμάς, αλλά από την άλλη, πάλευε με τα δικά του συναισθήματα επειδή ένιωθε πως με έχανε».

Έτσι, η Άσλεϊ του έδωσε την χαρά να είναι εκείνος που θα δει πρώτος την αδερφή του με νυφικό και αυτήν την γλυκιά και συγκινητική στιγμή απαθανάτισε με τον φακό της, η φωτογράφος, Κέλσεϊ Γουότρομπα.

Και ο Ράις έμεινε άφωνος.

«Η χαρά στο πρόσωπό του ήταν απερίγραπτη. Δάκρυσε και δεν μπορούσε να μιλήσει από τα συναισθήματα που τον διακατείχαν».

Η φωτογράφος, δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Facebook και φυσικά έγιναν viral. Τι πιο συγκινητικό και όμορφο από την αγάπη που μοιράζονται δύο αδέρφια;

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ...ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΖΩΩΝ

Η Ελλάδα του Τσιτσιπά και η πρωταθλήτρια της φόλας

50 XIΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!

πηγή: insider

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση