fotoyrafies

Από «κορίτσι της διπλανής πόρτας» ως το βραβευμένο με Όσκαρ αθλητικό δράμα «The Blind Side» το 2010, η Σάντρα Μπούλοκ παραμένει σταθερά στην A-list του σινεμά επί τρεις δεκαετίες.
Στο Λονδίνο ενεργοποιήθηκε η κυβερνητική ομάδα Cobra - Καθυστερήσεις ελέω Windows, από το Βερολίνο και τη Ρώμη μέχρι την Ανατολική Ασία (ακόμα περισσότερο εκεί)
Μιλά στη Huffpost ο συλλέκτης, Μιχάλης Κρασάκης, από τη συλλογή του οποίου παρουσιάζονται φωτογραφίες της δημιουργού στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων.
Οι παγκολίνοι είναι δύσκολο να αναπαραχθούν σε αιχμαλωσία, επειδή απαιτούν ειδική τροφή που περιλαμβάνει προνύμφες κηφήνων, ενώ χρειάζονται ιδιαίτερη υγρασία και θερμοκρασία.
Κάποιοι χρειάστηκε να περιμένουν λίγο παραπάνω, άλλοι προσήλθαν στις κάλπες με τα παιδιά τους και υπήρξαν και αυτοί με το «ιδιαίτερο εκλογικό στιλ».
Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Γαλλία για τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στα θύματα.
Μόλις μία εβδομάδα μετά την τοποθέτησή του. Μέχρι τωρά πάντως καμία τρύπα δεν είναι αρκετά μεγάλη για φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...
Αφηγούνται το πάθος του για την Ελλάδα στη νέα έκθεση με τίτλο «Χαίρε Ξένε Στη Χώρα των Ονείρων»
Νέου "σόου" φέτος με ελιγμούς που δεν έχουν γίνει εδώ και πολύ καιρό αλλά και με το σήμα κατατεθέν του ακροβατικού σμήνους: τον σχηματισμό Diamond Nine.
Υπό βροχήν η τελετή υποδοχής από τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Χακάν Φιντάν, με τιμητικό άγημα και με χαμόγελα από τον Ελληνα πρωθυπουργό.