Γιος εκατομμυριούχου καθαρίζει τις ζάντες του αυτοκινήτου του με σαμπάνια

Συμβαίνουν κι αυτά στον παράξενο κόσμο του TikTok.

Ο Βίκτωρ Βίκουλα είναι ο γιος του Ρουμάνου μεγιστάνα, Βιορέλ Βίκουλα, και δεν σταματά να επιδεικνύει διαρκώς τον πολυτελή τρόπο ζωής του. Η οικογενειακή του περιουσία ανέρχεται στα 185 εκατ. δολάρια.

Αυτή τη φορά μοιράστηκε ένα βίντεο να καθαρίζει τις ρόδες της Lamborghini Urus του με σαμπάνια. Ήθελε μάλιστα να δει ποια από τις δύο μάρκες (Moet Chandon και Cristal) λειτουργεί καλύτερα ως καθαριστικό για τις ζάντες.

Ο πατέρας του Ρουμάνου είναι κροίσος στη χώρα, έχοντας στα χέρια του τον κολοσσό Viorel. Ο γιος ζει μόνιμα στην Ελβετία και απασχολεί συχνά τα μέσα με τις τρέλες του.

Ήδη από μαθητής πήγαινε σχολείο με το ελικόπτερο, για να εξοικονομεί χρόνο και να μπορεί να κοιμάται περισσότερο το πρωί.

Σύμφωνα με την εισαγγελία της Μπιχόρ, ο Micula διώκεται πλέον, πλάι σε τέσσερις αστυνομικούς, γιατί τον άφησαν να ντυθεί με τη στολή τους και να ζήσει ένα βράδυ σαν όργανο της τάξης. «Εκτέλεσε πολλά καθήκοντα εκείνο το βράδυ που προσιδιάζουν σε αστυνομικό», σύμφωνα με τοπικό μέσο. Ακόμα και σωματικό έλεγχο έκανε.

(Με πληροφορίες από Sun)