ΚΟΙΝΩΝΙΑ
18/05/2021 11:29 EEST

Γλυκά Νερά: Αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία της 20χρονης

Η ανάκριση του 36 ετών συλληφθέντα από τη Γεωργία.

Eurokinissi

Αρνητικά απαντά ο 36χρονος από τη Γεωργία κάθε φορά που τα στελέχη της Ασφάλειας τον ρωτούν εάν εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με την εισβολή στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών και τη δολοφονία της 20χρονης μητέρας.

Για τους αστυνομικούς του Τμήματος Ληστειών είναι δεδομένο ότι συμμετείχε σε ληστεία ηλικιωμένου ζευγαριού στο Πικέρμι, στις αρχές του περασμένου Μαρτίου, μία υπόθεση για την οποία είχε εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ δεν αφήνουν ασχολίαστη τη σύμπτωση η προσπάθεια φυγής του από τη χώρα να ταιριάζει χρονικά με τη δολοφονία της νεαρής γυναίκας και θεωρούν πιθανό, εάν δεν συμμετείχε ο ίδιος, να γνωρίζει κάτι για τους δράστες, το οποίο όμως μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχει αποκαλύψει.

Από τις επτά το απόγευμα τής Δευτέρας, οπότε και μετέφεραν τον 36χρονο στη ΓΑΔΑ από τον Έβρο, όπου συνελήφθη, εξετάζεται συνεχώς από αξιωματικούς του ”Ληστειών” και του ”Ανθρωποκτονιών”, ενώ δεν θεωρείται απίθανο να κληθεί με κάποιον τρόπο να τον ”αναγνωρίσει” και ο 33χρονος πιλότος, εάν κριθεί απαραίτητο για την έρευνα.