Γλυκά Νερά: Ασφαλιστικά μέτρα κατά της οικογένειας της Καρολάιν από τους γονείς του Αναγνωστόπουλου

«Μάχη» για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.
.
.
Eurokinissi

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση αναφορικά με τα Γλυκά Νερά, καθώς το πρωί της Τρίτης οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευέλπιδων, .

Οι γονείς του καταδικασμένου σε ισόβια πιλότου, για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν, ζητούν να αναλάβουν τη γονική μέριμνα της εγγονής τους, Λυδίας και να έχουν περισσότερη επικοινωνία με το παιδί. Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της άτυχης Καρολάιν, Σούζαν, μετεγκαταστάθηκε, πρόσφατα μαζί με την μικρή Λυδία στις Φιλιππίνες.

Η συζήτηση στο Πρωτοδικείο Αθηνών για τις αιτήσεις της οικογένειας της Κάρολαιν Κράουτς και των γονέων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σχετικά με το που θα δοθεί εν τέλει η επιμέλεια του παιδιού ολοκληρώθηκε το μεσημέρι.

Η συζήτηση έγινε κεκλεισμένων των θυρών και σε αυτή κατέθεσαν δυο μάρτυρες. Πρόκειται για μια ψυχολόγο, που κατέθεσε για την πλευρά της οικογένειας της Κάρολαιν και μια καθηγήτρια για την πλευρά του Μπαμπη Αναγνωστόπουλου.

Η οικογένεια της Κάρολαιν ζητά την αλλαγή του τρόπου επικοινωνίας εξαιτίας της μετακόμισης μαζί με τη μικρή Λύδια στις Φιλιππίνες. Αντίστοιχα, οι γονείς του πιλότου ζητούν να αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού από τους γονείς της Καρολάιν και να δοθεί στους ίδιους. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση.

Πηγή: Dikastiko.gr

Δημοφιλή