«Γνωρίστε την Clea»: Η Σαρλίζ Θερόν στην ταινία Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Απλά, καλλονή...
Rich Fury via Getty Images

Η Σαρλίζ Θερόν κοινοποίησε τις πρώτες εικόνες της Clea, της ηρωίδας που υποδύεται στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, δημοσιεύοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δύο φωτογραφίες που δίνουν μία πρώτη γεύση για το μακιγιάζ και το κοστούμι του χαρακτήρα.

Η ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Γνωρίστε την Clea».

Η πανίσχυρη μάγισσα Clea, που έκανε την πρώτη της εμφάνιση στα κόμικς τον Νοέμβριο του 1964, σε ένα τεύχος με τίτλο Strange Tales #126, έχει μία post-credits σκηνή στην ταινία «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» των Disney και Marvel.

Σε συνέντευξη στο podcast του Deadline, Hero Nation την περασμένη εβδομάδα, ο σεναριογράφοςΜάικλ Γουόλντρον μίλησε για τον χαρακτήρα που υποδύεται η Σαρλίζ Θερόν.

«Πάντα ξέραμε ότι θέλαμε να παρουσιάσουμε την Clea, η οποία στα κόμικς είναι, θα μπορούσατε να πείτε, η μεγάλη αγάπη του Doctor Strange, αλλά πραγματικά από πολλές απόψεις τρομερά ισάξιά του ως μάγος» ανέφερε.

«Ο Doctor Strange και η Clea έχουν πολλές εξαιρετικές περιπέτειες στα κόμικς και ξέραμε ότι θέλαμε να την παρουσιάσουμε. Αλλά ένιωσα ότι έπρεπε να κλείσουμε το βιβλίο, σε κάποιο βαθμό, σχετικά με την ιστορία αγάπης του με την Christine Palmer» τόνισε.

Πολλοί θαυμαστές των ταινιών της Marvel εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί η Θερόν με σχόλιά τους στις αναρτήσεις της ηθοποιού.

Popular in the Community