ΔΙΕΘΝΕΣ
01/10/2019 14:45 EEST

Ζευγάρι πλήρωσε 11.000 ευρώ για υπερπολυτελές Airbnb στην Ίμπιζα που δεν υπήρχε

Μια απίστευτη έκπληξη περίμενε το βρετανικό ζευγάρι.

Las Boas/ Instagram

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη με ζευγάρι βρετανών οι οποόοι πλήρωσαν 11.000 ευρώ για να νοικιάσουν ένα υπερπολυτελές ρετιρε στην Ίμπιζα για τις διακοπές τους, το οποίο, όμως, δεν υπήρχε.

Το ταξίδι του Ίαν και της Ντενίς Φέλθαμ στο ισπανικό θέρετρο θα διαρκούσε δύο εβδομάδες και περιλάμβανε υπερσύγχρονα καταλύματα, λουτρό, υδρομασάζ και βεράντα με μαρμάρινο δάπεδο αλλά στην πραγματικότητα ήταν όλα ένα ψέμα.

Το συγκρότημα καταλυμάτων είχε 37 κριτικές και βαθμολογία πέντε αστέρων, όμως όταν το ζευγάρι έφτασε στο ξενοδοχείο τρομαγμένο αντιλήφθηκε ότι τίποτα από αυτά δεν υπήρχαν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο CNN, οι φωτογραφίες που υπήρχαν στο Airbnb φέρεται να είχαν συγκεντρωθεί από τη σελίδα του Las Boas και τα δικά του καταλύματα.

Υπάλληλος του Las Boas κάλεσε στο Airbnb και δήλωσε πως το κατάλυμα που είχαν στο σπίτι τους ήταν ψεύτικο ενώ το γεγονός επιβεβαιώθηκε και από το ζευγάρι των Βρετανών.

Ο Ίαν Φέθαμ κατηγορεί το Airbnb ότι δεν ασχολήθηκε σοβαρά με το ζήτημά τους και όταν τους κάλεσε για να ζητήσει λογαριασμό για όσα συνέβησαν κανείς τους δεν έδωσε λύση στο πρόβλημα.

«Είναι σκουπίδια, οργάνωση χωρίς πρόσωπο», αναφέρει ο Φέλθαμ στο CNN.

Sponsored Post