Ο πύργος του Downton Abbey για μία και μόνο βραδιά στη λίστα του Airbnb

Οι αιτήσεις ξεκινούν την 1η Οκτωβρίου, αλλά υπάρχουν προϋποθέσεις.
NIKLAS HALLE'N via Getty Images

Οι φίλοι της επιτυχημένης σειράς Downton Abbey, μπορούν να ζήσουν για μία μέρα στον πύργο του Χάικλερ, όπου γυρίστηκε η σειρά.

Για να τιμήσουν την κυκλοφορία της ταινίας, Downton Abbey, ο κόμης και η κοντέσα του Καρνάρβον, πρόσφεραν τον πύργο του Χάικλερ στο Χάμσαϊρ, στην ιστοσελίδα του Airbnb.

Η «πρόσκληση» απευθύνεται σε δύο επισκέπτες οι οποίοι μπορούν να παραμείνουν σε ένα από τα 300 δωμάτια της απέραντης κατοικίας στις 26 Νοεμβρίου και να ζήσουν ως γαλαζοαίματοι.

Το κόστος για την μονοήμερη διαμονή ανέχεται στα 135 ευρώ και το τυχερό ζευγάρι θα έχει την δυνατότητα να συναντήσει τον κόμη και την κοντέσα απολαμβάνοντας ένα κοκτέιλ στο σαλόνι ακολουθούμενο από ένα παραδοσιακό δείπνο στην τραπεζαρία, με τον μπάτλερ του πύργου, να παρέχει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες.

Το βράδυ θα ολοκληρωθεί με καφέ που θα προσφερθεί στον χώρο της βιβλιοθήκης και στη συνέχεια το ζευγάρι θα αποσυρθεί σε ένα από τα 300 δωμάτια.

Πριν αναχωρήσουν από τον πύργο, το ζευγάρι θα έχει την δυνατότητα να πάρει ένα πλούσιο πρωινό παρέα με τους οικοδεσπότες.

Όσο για το «dress code», αυτό θα είναι «ενδυμασία κοκτέιλ». Ο κύριος μπορεί να φορέσει μαύρο κοστούμι με γραβάτα, αν και ένα μπλε η σταχτί κουστούμι θα ήταν προτιμότερο. Η κυρία θα πρέπει να φορέσει φόρεμα ή και φούστα συνδυασμένη με μπλούζα.

«Κατά την διάρκεια της διαμονής του, το ζευγάρι θα γνωρίσει τον λόρδο και την λαίδη του Καρνάρβον, οι οποίοι και θα μοιραστούν μαζί τους την πλούσια ιστορία του πύργου, ενώ θα τους συνοδέψουν στο τουρ που έχει προγραμματιστεί όχι μόνο στο κάστρο αλλά και σε ολόκληρο το κτήμα του Χάικλερ», αναφέρει η αγγελία της Airbnb.

Οι αιτήσεις ξεκινούν την 1η Οκτωβρίου και οι υποψήφιοι θα πρέπει να παραθέσουν τις κριτικές που έχουν λάβει από προηγούμενες επισκέψεις τους στα σπίτια της Airbnb. Παράλληλα, θα πρέπει μαζί με την αίτηση να γράψουν μία επιστολή στην οποία να καταγράψουν το πάθος τους για το Downton Abbey. Το ζευγάρι που θα επιλεγεί θα είναι αυτό που θα στείλει το πιο δημιουργικό γράμμα.

«Είναι απόλυτο προνόμιο και ευχαρίστηση να αποκαλώ σπίτι μου τον πύργο του Χάικλερ και είμαι ευτυχής που μπορώ να το μοιραστώ με το Airbnb για μια πραγματικά μοναδική διαμονή.Ο πύργος του Χάικλερ, ανήκει στην οικογένεια Καρνάρβον από το 1679 και έχει μια απίστευτα πλούσια ιστορία και κληρονομιά με την οποία είμαι παθιασμένη. Ανυπομονώ να καλωσορίσω τους μελλοντικούς μας επισκέπτες», έγραψε η λαίδη του Καρνάρβον στην αγγελία.

Πηγή: The Guardian

Πήγαινε στην αρχική σελίδα