Με ένα μεγάλο πάρτι που καθυστέρησε δύο μήνες, η Ζήνα Κουτσελίνη γιόρτασε μαζί με το Star, όχι μόνο τα 10 χρόνια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» αλλά και την ανανέωση του συμβολαίου τους για μία ακόμη σεζόν.
Εκτός από τα διοικητικά στελέχη του Star και τους περισσότερους παρουσιαστές του καναλιού (Ελένη Χατζίδου, Ετεοκλής Παύλου, Πέτρος Πολυχρονίδης, Σπύρος Λάμπρου, Δέσποινα Μοιραράκη) ξεχώρισαν τηλεοπτικά πρόσωπα που είχε αναδείξει η Ζήνα Κουτσελίνη από την εποχή του Alter και στη συνέχεια η καριέρα τους απογειώθηκε, όπως η Φαίη Σκορδά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Το παρών στο εστιατόριο Deos Athens έδωσαν πρόσωπα από τον χώρο της πολιτικής, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Θάνος Πλεύρης, ο Κωστής Χατζηδάκης και η Μιλένα Αποστολάκη, αλλά και παλιότεροι συνεργάτες της εκπομπής, όπως η Άρια Καλύβα.
Αντιθέτως, αίσθηση έκανε η απουσία του Πέτρου Κουσουλού, ένα πρόσωπο που είχε αφήσει το σημάδι του στην εκπομπή και είχε αναπτύξει στενή φιλική σχέση με την παρουσιάστρια μέχρι την μεταγραφή του στο Open το 2023.






«Αν έχω κάνει λάθη, ζητώ από όλους συγγνώμη» δήλωση η 55χρονη παρουσιάστρια στις κάμερες, «Ήρθαν άνθρωποι να με τιμήσουν που τους είχα συναντήσει στα πρώτα μου βήματα» συμπλήρωσε ενώ δεν παρέλειψε να κάνει ειδική αναφορά στη χήρα του αδικοχαμένου συνεργάτη της Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα, που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή της.