Ζούσε δέκα χρόνια με μια βελόνα ξεχασμένη μετά από εγχείρηση στην κοιλία της

Ο εφιάλτης της Μαρία Αντερλίντα Φερέρο ξεκίνησε το 2012, αμέσως μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της
.
.
Facebook

Μια γυναίκα 39 ετών, από την Κολομβία ζούσε για περισσότερα από δέκα χρόνια με αφόρητους πόνους εξαιτίας μιας χειρουργικής βελόνας που ξεχάστηκε στην κοιλιά της μετά από εγχείρηση.

Ο εφιάλτης της Μαρία Αντερλίντα Φερέρο ξεκίνησε το 2012, αμέσως μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της. Η νοικοκυρά, που ζει στο χωριό Σαν Ισίντρο, στην αγροτική περιοχή του Ελ Ρετόρντο, αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση απολίνωσης των σαλπίγγων για να κλείσει τις σάλπιγγες της.

Η επέμβαση έγινε στην πόλη Σαν Χοσέ ντελ Γκουαβιάρε. Η Μαρία έφυγε από το νοσοκομείο λίγες μέρες αργότερα και επέστρεψε στο σπίτι για να φροντίσει τα παιδιά της. Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα, άρχισε να νιώθει έντονους πόνους στην κοιλιά της, αλλά κάθε φορά που πήγαινε στο γιατρό, της έγραφαν απλώς παρακεταμόλη για τον πόνο.

Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, ο χειρουργός που έκανε την επέμβαση πριν από δέκα χρόνια αρνείται οποιαδήποτε λάθος και στην πραγματικότητα κατηγόρησε την Φερέρο ότι κατάπιε οικειοθελώς τη βελόνα για να ζητήσει στη συνέχεια οικονομική αποζημίωση.

Δημοφιλή