Australian Open

Και δεν αναφερόμαστε στη διαφορά ώρας - Οι αθλητές πολλές φορές αναγκάζονται να δίνουν αγώνες μέχρι τις 4 το πρωί ώρα Αυστραλίας.
Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στον Τζόρνταν Τόμπσον, ο Έλληνας τενίστας επικράτησε με 3-1 σετ προκρίθηκε στην επόμενη φάση.
Ο Ελληνας πρωταθλητής έχασε απέναντι στον θρύλο του τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς. Νικητής στις καρδιές μας ο Στέφανος.
Ο Στέφανος, στη δεύτερη παρουσία του σε τελικό Grand Slam μετά το Roland Garros του 2021, θα διεκδικήσει το πρώτο major τρόπαιο στην καριέρα του και την κορυφή.
Ο νικητής του κυριακάτικου τελικού εκτός από το τρόπαιο θα γίνει το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης. Τι είπε ο Σέρβος τενιστάς για τον πατέρα του και τον πόλεμο.
Σε βίντεο ακούγεται να λέει «ζήτω οι Ρώσοι πολίτες».
Οι σημαίες της Ρωσίας και της Λευκορωσίας απαγορεύονται κατά τη διάρκεια του Australian Open μετά από καταγγελία του πρέσβη της Ουκρανίας.
Είναι η τρίτη φορά μέσα σε έξι μήνες που ο 21 φορές νικητής του γκραν σλαμ προκαλεί διαμάχες με την επιλογή του ποτού του.
Η κουτσουλιά δεν έφερε γούρι στον Γερμανό τενίστα ο οποίος ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον Μίχαελ Μοχ και αποκλείστηκε από το Australian Open.
Ο Ελληνας τενίστας εθεάθη να φορά τη φανέλα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας σε προπόνησή του στη Μελβούρνη. Τι λέει για τους στόχους του.