christodoelides

«Βούληση των δύο κρατών για πιο αναβαθμισμένη και πρακτική συνεργασία», τόνισε ο πρωθυπουργός μετά την 1η Διακυβερνητική Σύνοδο Ελλάδας-Κύπρου.
Η κρίση στη Μέση Ανατολή και η πρωτοβουλία της Κύπρου για δημιουργία θαλάσσιου ανθρωπιστικού διαδρόμου ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης.
Συγκατάθεση για διορισμό συγκεκριμένης προσωπικότητας για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό έδωσε στον ΟΗΕ ο Χριστοδουλίδης
Ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, πριν από τη Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.
Ανακοίνωσε μετά τη συνάντηση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας.
Κατά την επίσκεψή τους στο Εργαστήρι της Διερευνητικής Επιτροπής για τους Αγνοουμένους. Θετικός ο Τατάρ για από κοινού συνάντηση με τον γγ. των ΗΕ.
Ο Κύπριος πρόεδρος συναντήθηκε με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας.
Καθώς δημοσιεύονται νέες λίστες από το Λονδίνο και την Ουάσινγκτον, ο Πρόεδρος της Κύπρου στέλνει μήνυμα αποφασιστικότητας, ξεκαθαρίζοντας ότι η Λευκωσία θα εφαρμόσει τις κυρώσεις.
O Iσπανός πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας.
«Επίτευξη συμφωνημένης λύσης στο πλαίσιο ΟΗΕ που αποχώρηση στρατευμάτων κατοχής και εφαρμογή κοινοτικού κεκτημένου ΕΕ στην Κύπρο».