klimatistika

Ο χειμώνας έφτασε, φέρνοντας μαζί του πέρα από το χουχούλιασμα στο σπίτι, χοντρά ρούχα, χιονισμένες βουνοκορφές… και αρκετό κρύο.
Οι κανόνες ισχύουν για δημόσια και μεγάλα εμπορικά κτίρια, αλλά η περιφερειάρχης της Μαδρίτης λέει ότι δεν θα συμμορφωθεί.
Κάθε χρόνο 1.950 εκατομμύρια τόνοι διοξειδίου του άνθρακα επιβαρύνουν το περιβάλλον από την ενέργεια που χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία του κλιματισμού
Προς αποφυγή φαινομένων αισχροκέδιας ορίζεται πως το μεικτό κέρδος για τις συσκευές δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει το αντίστοιχο ανά μονάδα πριν τις 31/12/2021.
Οδηγίες χρήσης για κλιματιστικά σε ΙΧ, γραφεία, μουσεία, πολυκαταστήματα και μέσα μεταφοράς.
Εγκύκλιος του υπουργείου Υγείας.
Μία νέα απόλυτη Perfect Clima εμπειρία σε περιμένει να την ζήσεις.
Τα πρωινά είναι περίεργα. Ξυπνάς ιδρωμένος ή, αν έχεις κλιματιστικό όλη νύχτα στο φουλ, σχεδόν πιασμένος. Φοράς κάτι ελαφρύ (ή μεταξύ μας φοράς απλά ένα εσώρουχο γιατί σκας) και κυκλοφορείς έτσι σχεδόν όλη μέρα. Το καλοκαίρι είναι εποχή που δεν κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς. Βγαίνεις στο μπαλκόνι και ο γείτονας αναψοκοκκινισμένος με ένα σορτς ποτίζει τα λουλούδια στην αυλή. Η περιέργεια και τα μάτια του περίγυρου δεν τον απασχολούν. Αισθάνεται μια απελευθέρωση που τη δείχνει σε κάθε ώρα της μέρας του.