kokteil

Μας έρχονται από τη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιταλία.
Η σειρά με την οποία πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα υλικά μας είναι συγκεκριμένη.
Τα καλύτερα, Αυγουστιάτικα ποτά, γίνονται με καρπούζι.
Βάζουμε αλάτι στο χείλος του ποτηριού; Είναι καλύτερο στο μπλέντερ με τριμμένο πάγο ή με ολόκληρο.
Από τα καλύτερα μπαρ και εστιατόρια σε όλο τον κόσμο.
Καλή η παράδοση, αλλά ορισμένες φορές χρειάζεται μικρές παρεμβάσεις…
Πρωτοεμφανίστηκε στην μεσαιωνική Ευρώπη ως φάρμακο για το κρυολόγημα και την γρίπη.
Το μοχίτο ταξίδεψε από τις φάρμες, όπου είχε ξεκινήσει, στις παραλίες, την πρωτεύουσα αλλά και τα ενδότερα της χώρας.
Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι καλή διάθεση και μία μικρή βόλτα στην πλησιέστερη κάβα.