ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην 10η τακτική ανακρίτρια.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 μοτοσικλέτες, κράνη, γκλοπ, μαχαίρια, σφαίρα, καδρόνια, γάντια, περιλαίμια και κινητά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 22χρονος τραυματίστηκε από πυροβόλο όπλο στο γόνατο, ενώ ένας 38χρονος έχει εκδορές στην κοιλιακή χώρα.
Μετά από σχετικές αναφορές της ΚΑΕ Ολυμπιακός και διαιτητών για την συμπεριφορά του στη διάρκεια των τελικών της Basket League
Οι πράσινοι έκαναν το 3-2 στη σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League και αναδείχθηκαν πρωταθλητές με σπουδαία εμφάνιση του Κώστα Σλούκα.
Χιλιάδες φίλοι του «τριφυλλιού» στον Διεθνή Αερολιμένα για να υποδεχτούν τους θριαμβευτές της Euroleague.
Κορυφαίες στιγμές στη Nova με τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR πρωταθλητή για 7η φορά στην EuroLeague μπάσκετ και τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή στην Stoiximan Super League για 4η φορά στην ιστορία του.
Προβλέπεται κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αττική Οδό, καθώς χιλιάδες οπαδοί των πράσινων αναμένεται να μετακινηθούν μαζικά προς το Μαρούσι, μετά την άφιξη της ομάδας.
Η νύχτα μέρα έγινε στην Ομόνοια από τους οπαδούς που γιόρτασαν τον 7ο τίτλο Euroleague αλλά και σε άλλες περιοχές της Αττικής και της Ελλάδας.
Μαγικό το «τριφύλλι» στον τελικό του Βερολίνου, υπέταξε την «βασίλισσα» και κατέκτησε την Euroleague για 7η φορά στην ιστορία του.