proyramma

Η υποβολή αιτήσεων ξεκινά την Πέμπτη 14  Μαρτίου και περιλαμβάνει αυξημένο κουπόνι.
Λόγω της παράτασης μεταφέρονται και οι αντίστοιχες ημερομηνίες ορόσημα του προγράμματος για εξαργύρωση δεσμευτικών επιταγών, παράδοση παλαιών συσκευών και μεταβατική περίοδο
Αναλυτικά όλα τα δρομολόγια για μέσα σταθερής τροχιάς Γραμμές 1, 2, 3 Μετρό και Τραμ. Σε ισχύ έως και  Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου.
Ποιο οι ωφελούμενοι, σε τι ύψος ανέρχεται η οικονομική ενίσχυση, πώς και πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις βάσει λήγοντα αριθμού ΑΦΜ.
Τελετουργικό με ρίζες στο 1066 με στοιχεία 2023. Ο ρόλος γυναικών κληρικών και θρησκευτικών ηγετών άλλων θρησκειών, η προσευχή του Καρόλου. Το πρόγραμμα της Κυριακής 6 Μαϊού.
Περιλαμβάνει παρεμβάσεις στις πρώτες 50 ημέρες για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης κ.α.
Για δάνειο ύψους 100.000 ευρώ με 30 χρόνια αποπληρωμής, εκτός προγράμματος η μηνιαία δόση θα ήταν 587 ευρώ το μήνα. Με το πρόγραμμα «Σπίτι μου» η δόση πέφτει στα 343 ευρώ.
Το κέντρο χειροτεχνίας του διάσημου οίκου ξεκινά ένα τρίμηνο διεθνές πρόγραμμα στο Μουσείου Αφρικανικής Τέχνης του Ντακάρ.
Η σορός του θα φύγει από το Α' Νεκροταφείο λίγο μετά τις 5 το πρωί.
Αναμένεται να ακολουθήσει ανακοίνωση και για άλλους 140.000 ανεβάζοντας τον πρόσθετο αριθμό στους άνω των 200.000. Ήδη 230.000 έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα.