«Η κυβέρνηση έχει απόλυτο σεβασμό στη Δικαιοσύνη» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, μετά από ερώτηση για την απόφαση του Αρείου Πάγου να παραμείνει στο αρχείο η υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών.

Ο Παύλος Μαρινάκης εξήγησε ότι «δεν έχουμε σχολιάσει τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης μέχρι σήμερα και δεν θα το κάνουμε τώρα» ενώ στηλίτευσε τις διατυπώσεις που στρέφονται κατά τη διάκρισης των εξουσιών και ζήτησε από όλο το πολιτικό σύστημα να σέβεται τις αποφάσεις των δικαστών.

Advertisement
Advertisement

Αναφερθείς σε αμφισβητήσεις κρίσεων της Δικαιοσύνης που διατυπώνουν κάποιοι στον πολιτικό διάλογο, έκανε λόγο για «επικίνδυνη λογική του διαχωρισμού των δικαστικών αποφάσεων» και άσκησε κριτική στο ΠΑΣΟΚ.

«Όταν μιλάει η Δικαιοσύνη, δεν μας επιτρέπεται οποιαδήποτε σχόλιο», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.