Τους «ξαναβάπτισε» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Κοζομπόλη

Τους «ξαναβάπτισε» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Κοζομπόλη

Την έκπληξη των παρευρισκόμενων προκάλεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτα Κοζομπόλη, όταν επιχείρησε να διαβάσει τα ονόματα όσων το Κόμμα της προτείνει να καταθέσουν στην Εξεταστική Επιτροπή.

Η Παναγιώτα Κοζομπόλη έδειχνε να δυσκολεύεται κατά την ανάγνωση των ονομάτων. Ακούστηκαν, από τη πλευρά της, ονόματα όπως: Γιόζεφ Στρίγκλιτς, Ζαν Κλάουντ Τρίκετ, Ματίας Μους και Κλάους Μάους, αντί του πρώην προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ζαν Κλωντ Τρισέ, του επικεφαλής του Euroworking Group Τόμας Βίζερ, του οικονομολόγου Τζόζεφ Στίγκλιτς, καθώς και του Κλάους Μαζούχ και του Ματίας Μόρς.

Εξίσου όμως, όπως φαίνεται, δυσκολεύτηκαν και οι συνάδελφοι της που βρίσκονταν στην αίθουσα, να καταλάβουν το ποιους ακριβούς εννοεί, καθώς σύντομα χρειάστηκε να παρέμβουν κάποιοι εξ αυτών, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διευκρινήσεις, για το ποια πραγματικά ήταν τα ονόματα των προτεινόμενων μαρτύρων.

Το ενδιαφέρον της όλης υπόθεσης, βέβαια, είναι πως σύμφωνα με το βιογραφικό της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στην ιστοσελίδα της Βουλής, η Παναγιώτα Κοζομπόλη μιλάει γερμανικά και αγγλικά.

Δημοφιλή