Αυτός ο διαδραστικός χάρτης αποκαλύπτει όλους τους κωδικούς για το wi-fi των αεροδρομίων παγκοσμίως

Αυτός ο διαδραστικός χάρτης αποκαλύπτει όλους τους κωδικούς για το wi-fi των αεροδρομίων παγκοσμίως
huffpost

Η αναμονή στα αεροδρόμιο μπορεί να γίνει μεγάλη και κουραστική, ειδικά αν η πτήση σας έχει καθυστέρηση. Μοναδικός σύμμαχός σας σε αυτή την περίπτωση είναι τα περιοδικά, ένα βιβλίο και το διαδίκτυο. Αυτός είναι και ο λόγος που αυτός ο διαδραστικός χάρτης από όλο τον κόσμο που δείχνει όλα τα wi-fi των αεροδρομίων, καθώς και όλους τους κωδικούς πρόσβασης είναι πάρα (μα πάρα) πολύ χρήσιμος, ειδικά για όσους ταξιδεύουν συχνά.

Το χάρτη αυτό δημιούργησε ο blogger, ειδικός πληροφορικής και λάτρης των ταξιδιών, Anil Polat, ο οποίος αποφάσισε και να τον μοιραστεί με τον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χάρτης είναι διαδραστικός και ανανεώνεται συνεχώς και ο στόχος του Polat είναι να βρει όλα τα δωρεάν password σε όλα τα αεροδρόμια παγκοσμίως. Έτσι, ο ίδιος ζητάει μέσα από την ιστοσελίδα Foxnomad, από όλους τους χρήστες να του στέλνουν τους κωδικούς πρόσβασης που βρίσκουν, ώστε να τον βοηθήσουν σε αυτό του το έργο. Για την Ελλάδα, μπορεί να υπάρχει ακόμα ο κωδικός πρόσβασης για το ασύρματο δίκτυο, αλλά θέλουμε να ελπίζουμε ότι σύντομα θα γίνει γνωστός!