Η 13χρονη που αποστόμωσε όσους της ασκούσαν bullying για την εμφάνισή της με τον πιο απλό τρόπο

Η 13χρονη που αποστόμωσε όσους της ασκούσαν bullying για την εμφάνισή της με τον πιο απλό τρόπο

H Πάρις Ηάρβει είναι μία 13χρονη από το Τζίλιγχαμ, του Κέντ, που βρίσκεται στην νοτιοανατολική Αγγλία.

Το νεαρό κορίτσι το τελευταίο διάστημα δέχθηκε μια πληθώρα προσβλητικών σχολίων για το σώμα της, όταν κάποιες φωτογραφίες της με μαγιό αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Πάρις δέχεται bullying για την εμφάνισή της από τότε που ξεκίνησε να πηγαίνει Γυμνάσιο όταν και πολλοί συμμαθητές της άρχισαν να την κοροϊδεύουν για το βάρος της.

Η 13χρονη πάσχει από μια μεταβολική διαταραχή που έχει ως αποτέλεσμα αποκτά πιο γρήγορα κιλά, το οποίο πρέπει να εργαστεί σκληρότερα από τον μέσο άνθρωπο για να τα χάσει. Γεννήθηκε επίσης με δυσπλασία ισχίου, οπότε το αριστερό της πόδι είναι 1,5 εκ. μικρότερο από το άλλο. Ως αποτέλεσμα η κοπέλα κουτσαίνει ελαφρώς.

Μιλώντας στη Daily Mail είπε ότι όλα αυτά οδήγησαν τους συμμαθητές στο σχολείο να τη χλευάζουν και να της λένε χαρακτηριστικά: «περπατάς σαν πιγκουίνος»

«Δεχόμουν bullying από παλιά και μετά από λίγο καιρό αρχίζεις να πιστεύεις όσα λέει ο κόσμος για εσένα. Έγινα πραγματικά ανασφαλής σχετικά με την εμφάνισή μου. Μπορεί να τρώω την ίδια ποσότητα φαγητού με τον καθένα αλλά να παίρνω πιο εύκολα βάρος. Δεν είναι ότι απλά κάθομαι σπίτι όλη την ημέρα και τρώω πατατάκια. Αλλά νιώθω ότι δεν θα έπρεπε να απολογούμαι και να εξηγώ τι συμβαίνει με εμένα».

Για να αντιμετωπίσει όλα αυτά, φόρεσε ένα ολόσωμο μαγιό πήγε στην παραλία και ανάρτησε στο Twitter φωτογραφίες της.

Το tweet της συγκέντρωσε πάνω από 300.000 Likes.

Η Πάρις είπε: «Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε περήφανοι για το ποιοι είμαστε. Δεν θα γίνω μοντέλο αλλά θέλω να δείξω στους ανθρώπους ότι δεν έχει σημασία το μέγεθός σου- απλά γεννήθηκες σε αυτό το σώμα».

Πηγή: Independent

Δημοφιλή