Τα 10+1 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τα 10+1 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας άνθρωπος που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητος – κι όχι μόνο εξαιτίας του ύψους του. Είναι οι επιδόσεις του στο παρκέ που μας κάνουν να τον θαυμάσουμε! Μας εντυπωσιάζει και μας παθιάζει, ενώ οι Milwaukee Bucks σίγουρα δεν θα είχαν την ίδια απόδοση χωρίς αυτόν!

Εμείς τον παρακολουθούμε στενά και σε κάθε αγώνα του μιλάμε με δέος για ό,τι καταφέρνει. Θα έλεγε κανείς πως ξέρουμε σχεδόν τα πάντα γι’ αυτόν. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια. Υπάρχουν πράγματα για τον Γιάννη που δεν γνωρίζουμε και αυτή είναι η στιγμή να τα μάθουμε!

  1. Ο Γιάννης ήταν ο πιο νέος παίκτης στο ΝΒΑ στη χρονιά του ως rookie!
  2. Τόσο νέος μάλιστα που την πρώτη του σεζόν με τους Bucks ψήλωσε 2 ίντσες!
  3. Οι fans του στην Αμερική τον αποκαλούν “Greek Freak”.
  4. Αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο και είναι, μάλιστα, ένας πολύ ικανός παίκτης!
  5. Ήταν 14 χρονών όταν ασχολήθηκε για πρώτη φορά με το μπάσκετ.
  6. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ σε ένα μικρό, υπαίθριο γήπεδο της γειτονιάς του. Το καλοκαίρι του 2015, με ένα tweet του ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι θα πήγαινε για μπάσκετ με τον αδερφό του Θανάση, στο ίδιο αυτό γήπεδο. Το αποτέλεσμα ήταν απρόσμενο μιας και εκατοντάδες κόσμου, κυρίως παιδιά και έφηβοι, συγκεντρώθηκαν εκεί για να τον δουν και να παίξουν μαζί του. Και το πιο σημαντικό: αυτή ήταν η αφορμή για τη δημιουργία των Antetokoubros events που γνωρίζουν τεράστια επιτυχία!
  7. Σε όποια ομάδα και αν αγωνίζεται η φανέλα του έχει το νούμερο «34» που είναι ο συνδυασμός των ημερομηνιών γέννησης των γονιών του.
  8. Αγαπά τα παιδιά και προσπαθεί να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί τους.
  9. Όταν δεν εντυπωσιάζει με τις κινήσεις του στο παρκέ, προτιμά να πηγαίνει σινεμά.
  10. Λατρεύει να ακούει, αλλά και να χορεύει, hip-hop μουσική.
  11. Όταν είναι στην Ελλάδα, πάντα βρίσκει λίγο χρόνο για να επισκεφθεί στο αγαπημένο του νησί, τη Σαντορίνη.

Αδιαμφισβήτητα, είναι έμπνευση για όλους τους νέους άνδρες, καθώς εργάζεται σκληρά για να πετύχει κάθε στόχο που βάζει. Ο Γιάννης και το STR8 μοιράζονται την ίδια go-and-get-it φιλοσοφία και καλούν κάθε νέο άνδρα να ακολουθήσει το όνειρό του, προτρέποντάς τον να ξεπερνά συνέχεια τα όριά του. Να έχει τα μάτια του στραμμένα πάντα στο στόχο!

Κι αν το να δείτε τον Γιάννη από κοντά, φαντάζει όνειρο, τότε το STR8 έχει ετοιμάσει για εσάς μια έκπληξη! Σας δίνει μια μοναδική ευκαιρία να ζήσετε τον παλμό της κερκίδας και την αγωνία των ανατροπών στο σκορ από το γήπεδο και όχι από τον καναπέ του σπιτιού σας. Σε κάθε ένα από τα σετ δώρου STR8, τα οποία κυκλοφορούν ήδη στα supers markets και τις αλυσίδες καλλυντικών, θα βρείτε έναν κωδικό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τον συμπληρώσετε στο website Str8myway.com και αυτομάτως μπαίνετε στη μεγάλη κλήρωση. Ένας τυχερός από εσάς θα κερδίσει ένα ταξίδι στην Αμερική και θα ζήσει τη μοναδική εμπειρία του NBA, παρακολουθώντας από κοντά τον “Greek Freak” να μαγεύει τους fans του σε έναν αγώνα των Milwaukee Bucks! Κάνοντας, λοιπόν, δικό σας το αγαπημένο σας άρωμα, διεκδικείτε μια θέση στις κερκίδες της Αμερικής!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το website Str8myway.com!