Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση της μικρής Άννυς

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση της μικρής Άννυς
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Σε αντιφάσεις υπέπεσε στην κατάθεσή της στην ΕΛ.ΑΣ. η 25χρονη μητέρα της 4χρονης Άννυς. Πρόκειται για το μικρό κορίτσι που εξαφανίστηκε από την περιοχή της Ομόνοιας. Η εξαφάνιση δηλώθηκε στις 24 Απριλίου 2015 στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

H 25χρονη μητέρα ισχυρίστηκε ότι είχε εμπιστευτεί τη φύλαξη του παιδιού της σε γνωστή της με το όνομα Σύλβια για το χρονικό διάστημα που θα βρισκόταν στη Βουλγαρία για προσωπική της υπόθεση. Η Σύλβια, σύμφωνα με την κατάθεση, έχασε την μικρή Άννυ επειδή διέφυγε της προσοχής της κατά τη διάρκεια βόλτας στην πλατεία Ομονοίας.

Εντύπωση προκαλεί, ωστόσο, ότι η μητέρα δηλώνει ότι δεν θυμάται τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου της Σύλβια και τη διεύθυνση κατοικίας της. Οι αστυνομικοί έχουν κάνει άρση απορρήτου των επικοινωνιών στο τηλέφωνο της 25χρονης για την περαιτέρω έρευνα.

Οι έρευνες στρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις, ακόμα και σε αυτή της τυχόν αγοραπωλησίας του παιδιού. Σημαντική είναι η συνεισφορά του Χαμόγελου του Παιδιού και οι δράσεις της Ιντερπόλ.

Δημοφιλή