Αφρός και Νέκταρ

Τα καλύτερα κρασιά του ελληνικού και του διεθνή αμπελώνα σε μια σε απόλυτα γιορτινή ατμόσφαιρα.
.
.
.

Οι προδόρπιοι και επιδόρπιοι οίνοι ανήκουν σε δύο κορυφαίες κατηγορίες που είθισται να προαναγγέλλουν την αρχή και να επισφραγίζουν το τέλος ενός δείπνου. Τα δύο αυτά είδη κρασιού δίνουν το ραντεβού τους σε μια ξεχωριστή εκδήλωση -«Αφρός και Νέκταρ»- την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στην αίθουσα Τερψιχόρη του Hilton, σε απόλυτα γιορτινή ατμόσφαιρα.

Μερικά από τα καλύτερα κρασιά του ελληνικού και του διεθνή αμπελώνα θα είναι παρόντα στην εκδήλωση: Από τη σαμπάνια με τις λαμπερές φυσαλίδες και τα φίνα αρώματα μέχρι τα prosecco και τα ταχύτατα αναπτυσσόμενα ελληνικά αφρώδη που ακονίζουν τις αισθήσεις. Από τα θρυλικά port μέχρι τα μεγαλειώδη μοσχάτα και vinsanto της Ελλάδας. Οι ορκισμένοι εραστές τους είναι από τους πιο ενθουσιώδεις και φανατικούς μεταξύ των οινόφιλων.

.
.
.

Θα τηρηθούν όλα τα λόγω covid-19 υγειονομικά πρωτόκολλα, ώστε εκθέτες και επισκέπτες να είναι και να αισθάνονται ασφαλείς. Οι ώρες διάρκειας των δύο αυτών περιόδων είναι οι εξής: 11:00 – 15:00, 1η περίοδος και 16:00 – 20:00, 2η περίοδος.

Στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα (15:00 - 16:00) η αίθουσα θα εκκενωθεί για αερισμό και κατάλληλη προετοιμασία για να υποδεχτεί τους επόμενους επισκέπτες. Η είσοδος στην έκθεση θα επιτρέπεται αποκλειστικά σε όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης covid-19.

Απαραίτητη είναι η προαγορά εισιτηρίου προς 10€ (φοιτητικό 7€, με την επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας), ανά περίοδο τεσσάρων ωρών, από τις δύο που χωρίζεται η διάρκεια της έκθεσης. Ο μέγιστος αριθμός ατόμων ανά περίοδο είναι 250 άτομα, αλλά εάν υπάρχει διαθεσιμότητα μπορεί να προαγοραστεί εισιτήριο για αμφότερες τις περιόδους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με τη διοργανώτρια εταιρεία οινικής επικοινωνίας, Vinetum, στα info@vinetum.gr και τηλ. 210 766 0560.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση