Ακυρώθηκε το Γκλάστονμπερι 2020

«Είναι ξεκάθαρο πως αυτή δεν ήταν η τροπή που θέλαμε τα πράγματα να πάρουν».
EMPICS Entertainment

Το φετινό Γκλάστονμπερι δεν θα πραγματοποιηθεί. Το ετήσιο φεστιβάλ μουσικής, το οποίο επρόκειτο να γιορτάσει την 50ή επέτειο του τον Ιούνιο, ακυρώνεται λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Με ανακοίνωση της στο Twitter, η οργανωτική επιτροπή δήλωσε οτι, «Λυπόμαστε πολυ που αναγκαζόμαστε να ανακοινώσουμε πως το Γκλαστονμπέρι 2020 ακυρώνεται. Είναι ξεκάθαρο πως αυτή δεν ήταν η τροπή που θέλαμε τα πράγματα να πάρουν. Ακολουθώντας όμως τα νέα κυβερνητικά μέτρα που εκδόθηκαν αυτή την εβδομάδα, σε μία περίοδο ασυνήθιστης κρίσης, αυτή είναι η μόνη μας επιλογή».

«Ελπίζουμε η κατάσταση στο Ηνωμένο Βασίλειο να έχει βελτιωθεί σημαντικά μέχρι το τέλος Ιουνίου. Οπως και να ’χει, δεν είναι εφικτό να περάσουμε τους επόμενους τρεις μήνες εδώ, με χιλιάδες εργαζόμενους, υλοποιώντας τις υποδομές προκειμένου να υποδεχθούμε περισσότερους από 200.000 φίλους της μουσικής».

Μέχρι στιγμής έχουν πωληθεί περίπου 135.000 εισιτήρια για το ιστορικό Φεστιβάλ, που επρόκειτο να διεξαχθεί από τις 24 έως τις 28 Ιουνίου.

Όσοι έχουν δώσει προκαταβολή για την αγορά εισιτηρίων προτρέπονται από την οργανωτική επιτροπή να προσφέρουν τα χρήματα για το Γκλάστονμπέρι της επόμενης χρονιάς.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι τρόποι επιστροφής χρημάτων στους δικαιούχους.

Πολίτες που ανησυχούν ότι πάσχουν από λοίμωξη του αναπνευστικού (πυρετό ή/και βήχα ή/και δύσπνοια) και ήρθαν σε επαφή με πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα ή έχουν ιστορικό ταξιδιού σε πληττόμενες χώρες θα πρέπει να επικοινωνούν με τον ΕΟΔΥ στο τηλ. 1135.

Προσοχή: Δεν θα πρέπει να επισκέπτονται ιδιωτικά ιατρεία, εφημερεύοντα νοσοκομεία, εξωτερικά ιατρεία κ.λπ. Ο ΕΟΔΥ θα μεριμνήσει για την διακομιδή τους σε νοσοκομεία αναφοράς του κορονοϊού. Χρήσιμες πληροφορίες εδώ.

Πηγή: HuffPost UK

Δημοφιλή