Αλιγάτορας που εκλάπη ως αυγό από ζωολογικό κήπο βρέθηκε σε αυλή σπιτιού μετά από 20 χρόνια

Ολα αυτά τα χρόνια μια γυναίκα τον είχε στο σπίτι της ως... κατοικίδιο (Βίντεο).
Facebook/Animal World and Snake Farm Zoo

Ενας αλιγάτορας μήκους σχεδόν 2,5 μέτρων που φέρεται να είχε κλαπεί από ζωολογικό κήπο στο Τέξας των ΗΠΑ πριν από σχεδόν 20 χρόνια ως αυγό εντοπίστηκε να ζει παράνομα στην πίσω αυλή ενός σπιτιού κοντά στο Οστιν.

Οι ερευνητές βρίσκονταν σε ένα ακίνητο στην επαρχιακή κομητεία Κάλντγουελ για ένα άσχετο περιστατικό όταν είδαν το ερπετό σε έναν χώρο οριοθετημένο με φράχτη, εξήγησε η εκπρόσωπος του Texas Game Wardens, Τζεν Σούγκερτ. Μια γυναίκα στο ακίνητο τους είπε ότι είχε πάρει ένα αυγό αλιγάτορα πριν από σχεδόν 20 χρόνια όταν ήταν εθελόντρια σε έναν ζωολογικό κήπο.

Μόλις οι υπεύθυνοι ανακάλυψαν ότι η γυναίκα δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις ούτε διέθετε ειδική άδεια για να «φιλοξενεί» το επικίνδυνο ερπετό στο σπίτι της, αφαίρεσαν το... κατοικίδιο από την κατοχή της και το μετέφεραν στο αρχικό του σπίτι, τον ζωολογικό κήπο Animal World & Snake Farm Zoo από όπου είχε απαχθεί.

Ο ζωολογικός κήπος δημοσίευσε ένα βίντεο την Παρασκευή με το μεγάλο ερπετό να μεταφέρεται με ένα φορτηγό.

Η γυναίκα που είχε τον αλιγάτορα κατηγορείται για παράνομη κατοχή αυγού αλιγάτορα και κατοχή αλιγάτορα χωρίς τις κατάλληλες άδειες Κάθε ένα από τα αδικήματα επιφέρει πρόστιμα έως και 500 δολάρια.

(με πληροφορίες από CNN)

Δημοφιλή