Ανατριχιαστικό ατύχημα στον Καναδά: Κλειδί του αυτοκινήτου καρφώθηκε στο πρόσωπό της (βίντεο)

Δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν οι γιατροί.
.
.
Tik Tok

Μια γυναίκα 24 ετών στον Καναδά είχε ένα ανατριχιαστικό ατύχημα, καθώς το καθώς το κλειδί του αυτοκινήτου της καρφώθηκε στο πρόσωπο της, με αποτέλεσμα να μεταβεί επειγόντως στο νοσοκομείο και να σοκάρει τους γιατρούς.

Πρόκειται για την Ρενέ Λαριέρε η οποία ετοιμάζονταν να πάει στα McDonald’s μαζί με τους φίλους της.

Ξαφνικά, ένας από αυτούς πήρε το κλειδί του αυτοκινήτου και της το πέταξε, όμως, δεν το έπιασε σωστά, με αποτέλεσμα να καρφωθεί στο πρόσωπο της και συγκεκριμένα στο μάγουλο και λίγο κάτω από το μάτι της, αναφέρει η New York Post.

«Ένιωσα μια πίεση, αλλά ένιωσα σαν να χτυπήθηκα στο πρόσωπο, σαν να έχασα το πιάσιμο μου», είπε και πρόσθεσε ότι «ο φίλος μου με κοίταξε και είπε, «Θεέ μου, μην κουνηθείς» και άρχισε να πανικοβάλλεται», εξηγεί στο Kennedy News and Media.

@renee.lariviere Story time!! Sorry everyone for the wait, I uploaded twice with photos and tik tok removed both. #storytime #greenscreen #foryoupage #truestory #foryoupageofficiall #key ♬ Aesthetic - Gaspar

Τότε, εκείνη πήγε γρήγορα στο μπάνιο για να κοιταχτεί στον καθρέπτη και είπε πως «φοβήθηκα. Η ανησυχία μου ήταν το μάτι μου. Δεν θα μπορούσα να με νοιάζει λιγότερο για μια ουλή. Οι ουλές, αν τις φροντίσεις σωστά, θα φύγουν. Αυτό δεν με ενδιέφερε. Η ανησυχία μου ήταν «θα μπορώ να δω;»».

Έτσι, μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και μόλις έφτασε, έκανε μια αξονική τομογραφία και ένας πλαστικός χειρουργός κλήθηκε να αφαιρέσει το κλειδί και να ράψει το μάγουλό της.

«Οι γιατροί εκεί έμειναν έκπληκτοι. Υπήρχαν γιατροί που έρχονταν από διαφορετικά τμήματα για να δουν γιατί δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Έβαλαν έναν από αυτούς να έρθει και να ζητήσει να βγάλει φωτογραφίες για να τις δείξει στους φοιτητές ιατρικής. Ήταν γιατρός στα επείγοντα, οπότε προσπαθούσε να τους δείξει ότι όλα θα μπορούσαν να συμβούν», είπε χαρακτηριστικά η Ρενέ.

Πλέον, η ουλή έχει επουλώσει και εκείνη δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ενώ σημειώνει ότι όλοι πρέπει να είναι προσεκτικοί, καθώς κανείς δεν ξέρει «πότε μπορεί να συμβεί το κακό».

Πήγαινε στην αρχική σελίδα