Ανελέητος ο πόλεμος μεταξύ φίλων, οικογένειας και ταμπλόιντς για την Μέγκαν

Θα μαθευτεί άραγε ποτέ η αλήθεια;
Yahoo View

Έχουν περάσει μόλις 9 μήνες από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ και από τότε η πρώην ηθοποιός του «Suits» έχει υποστεί τρομερό διαδικτυακό μπούλινγκ από τα Βρετανικά μέσα και μη.

Η τελετή του γάμου τους απέσπασε πολλά θετικά σχόλια από τους δημοσιογράφους και σχολιαστές ωστόσο η μεγάλη έκθεση της Μέγκαν στα μέσα έχει προκαλέσει μια ρήξη μεταξύ της βασιλικής οικογένειας και του βρετανικού τύπου.

Τα αρνητικά δημοσιεύματα όμως δεν έχουν ενοχλήσει μόνο τη δούκισσα του Σάσεξ και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα του CNN και 5 φίλους της πρώην ηθοποιού οι οποίοι μίλησαν για την επίθεση που γίνεται στην καλύτερή τους φίλη από την στιγμή που μπήκε στο παλάτι.

Gala.fr

«Θέλουμε να αντισταθούμε στο παγκόσμιο bullying που γίνεται στην Μέγκαν και να πούμε την αλήθεια για τη φίλη μας. Είναι λάθος κάποιος να περνάει τέτοιο άγχος και να δέχεται αυτήν την πίεση πόσο μάλλον όταν υπάρχει και ένα μωρό στη μέση», δήλωσε ένας από τους φίλους της

«Ο πατέρας της ποτέ δεν την πήρε τηλέφωνο ποτέ δεν της έστειλε ένα μήνυμα και αυτό την έχει επηρεάσει πάρα πολύ συναισθηματικά. Έχει προσπαθήσει πολλές φορές να έρθει κοντά με τον πατέρα της αλλά εκείνος δεν ανταποκρίνεται ότι και να κάνει» συνέχισε.

Ακόμη, οι φίλοι της υποστήριξαν πως η δούκισσα δεν έχει αλλάξει από τότε που έγινε μέλος τη βασιλικής οικογένειας όπως υποστηρίζουν οι διθυραμβικές εφημερίδες.

«Μαγειρεύει κάθε μέρα για κείνη και τον Χάρι. Είναι φιλόξενη, χαμογελαστή και αγαπάει πραγματικά τα ζώα. Δεν είναι έτσι όπως την εμφανίζουν τα μέσα».

Getty Editorial

Από την άλλη όμως η αδερφή της Μέγκαν, Σαμάνθα Μαρκλ, υποστηρίζει ότι οι δηλώσεις των μυστηριωδών φίλων της είναι ψεύτικες και ότι η αδελφή της τους πλήρωσε για αυτές τις δηλώσεις.

«Όταν ένας νάρκισσος άνθρωπος χάνει τον έλεγχο που έχει πάνω σου, προσπαθεί να ελέγξει πως σε βλέπουν οι άλλοι. Και αν αυτός ο νάρκισσος άνθρωπος έχει και πολλά λεφτά πια, πληρώνει μια ακριβή ομάδα PR για να αλλάξει το πως την βλέπει ο κόσμος», αναφέρει στο Daily Mail.

Το σίγουρο είναι ότι έχει δημιουργηθεί ένας φαύλος κύκλος γύρω από το όνομα της Μέγκαν Μαρκλ και έχουν μπλεχτεί όλοι: από τον πατέρα της, τους φίλους της, την οικογένειά της, την βασίλισσα μέχρι και το Γουίλιαμ και την Κέιτ. Άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και άλλοι ότι είναι ένα εγωκεντρικό άτομο που την απασχολεί μόνο ο εαυτός της.

Θα μαθευτεί άραγε ποτέ η αλήθεια;

(Με πληροφορίες από CNN)

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση