ΔΙΕΘΝΕΣ
08/01/2020 21:32 EET | Updated 08/01/2020 22:04 EET

«Αντάρτικο» στο Μπάκιγχαμ - Γιατί η Μέγκαν και ο Χάρι αποφάσισαν να παραιτηθούν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα

«Επιλέξαμε να εργαστούμε προκειμένου να γίνουμε οικονομικά ανεξάρτητοι».

ASSOCIATED PRESS

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ, η Δούκισσα του Σάσεξ, αποφάσισαν να σταματήσουν να δραστηριοποιούνταια ως ανώτερα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και σχεδιάζουν να εργαστούν για να γίνουν «οικονομικά ανεξάρτητοι», ανακοίνωσε το ζευγάρι στο Instagram την Τετάρτη.

«Μετά από πολλούς μήνες συζητήσεων αποφασίσαμε να διαφοροποιηθούμε σχετικά με τους ρόλους μας, ως ανώτερα στελέχη της Βασιλικής Οικογένειας. Ετσι επιλέξαμε να εργαστούμε προκειμένου να γίνουμε οικονομικά ανεξάρτητοι, συνεχίζοντας όμως να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην Αυτού Μεγαλειότητα της Βασίλισσας».

Το ζευγάρι αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να μοιράσει τον χρόνο του μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Βόρειας Αμερικής: «Αυτή η γεωγραφική ισορροπία θα μας επιτρέψει να αναθρέψουμε τον γιο μας με εκτίμηση για τη βασιλική παράδοση στην οποία γεννήθηκε, παρέχοντας παράλληλα στην οικογένεια μας την δυνατότητα να εστιάσει στο κεφάλαιο της φιλανθρωπίας».

Το πριγκιπικό ζευγάρι μαζί με τον μόλις εννέα μηνών γιο τους Αρτσι, πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων, στον Καναδά.

Να σημειωθεί, πως την Τρίτη 7 Ιανουαρίου, επισκέφθηκαν οικογενειακώς, το Canada House, στο Λονδίνο, προκειμένου να τους ευχαριστήσουν για την υπέροχη φιλοξενία κατά την παραμονή τους στην χώρα τους.

Πηγή: CNN

Sponsored Box