ΔΙΕΘΝΕΣ
08/01/2020 18:17 EET | Updated 08/01/2020 18:20 EET

Η Μέγκαν Μαρκλ ίδρωσε και τα καυστικά σχόλια στο twitter πήραν φωτιά

Viral έγιναν οι φωτογραφίες με τις ιδρωμένες μασχάλες της Μέγκαν και οι επικριτές της δεν έχασαν ευκαιρία να το σχολιάσουν.

ASSOCIATED PRESS

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν την Τετάρτη την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση για το 2020 και επισκέφθηκαν την καναδική πρεσβεία στον Καναδά για να ευχαριστήσουν την Ύπατη Αρμοστή για την φιλοξενία κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην χώρα.

Παρ΄όλα αυτά την παράσταση δεν έκλεψε το πριγκιπικό ζευγάρι αλλά οι μασχάλες της Μέγκαν. Βλέπετε, οι Βρετανοί έχουν λύσει όλα τους τα προβλήματα και αποφάσισαν να στρέψουν αποκλειστικά το βλέμμα τους στην δούκισσα και τις ιδρωμένες μασχάλες της. 

Οι φωτογραφίες έγιναν φυσικά viral και οι χρήστες του twitter έδωσαν ρέστα στα επικριτικά σχόλια. Οι φωτογραφίες εν λόγω.

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί κανείς δεν πρόσεξε ότι έχει ιδρώσει, άλλοι το αποκαλούν ντροπιαστικό και άλλοι σχολιάζουν πως ίσως φταίει η περούκα που φοράει. Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν.

Ήταν η πρώτη εμφάνιση του Χάρι και της Μέγκαν για το 2020, αφού πέρασαν έξι εβδομάδες στον Καναδά για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, έχοντας μαζί τους τον 8 μηνών γιο τους Άρτσι. 

 πηγή: newidea

 

Sponsored Box