Άντρας στην Αγγλία έζησε τον χειρότερο εφιάλτη που μπορεί να ζήσει κανείς μέσα στο ίδιο του το σπίτι

Ένα σπίτι μπορεί εκτός από καταφύγιο να γίνει και παγίδα.
Ian Nolan via Getty Images

Ποιος μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος φόβος ενός ανθρώπου που μένει μόνος; Πολλοί σε αυτή την ερώτηση θα απαντούσαν πως ένας μεγάλος φόβος είναι πως μπορεί να τους συμβεί κάτι και μην μπορούν να ειδοποιήσουν πως χρειάζονται βοήθεια. Η αλήθεια βέβαια είναι πως αυτό είναι κάτι που θα απαντούσαν άτομα σε μεγαλύτερες ηλικίες αλλά επίσης αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε, οποιαδήποτε ηλικίας εάν ζει μόνος.

Αυτόν τον εφιάλτη λοιπόν έζησε ένας 50χρονος άνδρας μέσα στο σπίτι του στο Λίβερπουλ της Αγγλίας αφού έμεινε εγκλωβισμένος στο υπόγειο του, επί έξι ημέρες χωρίς φαγητό και νερό.

Σύμφωνα με το ΒΒC, ο άνδρας φαίνεται πως έπεσε και χτύπησε το πόδι του και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να μετακινηθεί ώστε να καλέσει σε βοήθεια ενώ όπως φαίνεται ζούσε μόνος.

Για καλή του τύχη η απουσία του στην δουλειά δεν πέρασε απαρατήρητη και έτσι ένας συνάδελφός του πήγε στο σπίτι του 50χρονου δύο φορές αφού προφανώς δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του τηλεφωνικά και να μάθει τι είχε συμβεί ώστε να μην παρουσιαστεί στη δουλειά.

Τελικά την τελευταία φορά κάλεσε την αστυνομία καθώς από το εσωτερικό του σπιτιού άκουσε έναν ήχο που έμοιαζε με άνθρωπο που φώναζε.

Η αστυνομία βρήκε τον 50χρονο και αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Ένας εκπρόσωπο της δημόσιας υπηρεσίας στην οποία εργάζεται ο 50χρονος, δήλωσε πως είναι πολιτική της όταν κάποιος εργαζόμενος είναι γνωστό πως ζει μόνος και δεν εμφανίζεται για δουλειά να μεταβαίνει κάποιος σπίτι του για να διαπιστωθεί εάν είναι καλά.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο συνάδελφός μας βρέθηκε και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση».

Πηγή: ΒBC

Δημοφιλή