Απειλητικά μηνύματα σε βάρος του Δημάρχου Αράχωβας για τον θάνατο του χάσκι

«Η οικογένειά μου έχει μπει στο στόχαστρο ως υπεύθυνη για τον θάνατο του Ολιβερ».
tvstar.gr

Απειλητικά μηνύματα κατήγγειλε ότι δέχεται για την κακοποίηση και τον θάνατο του σκύλου Όλιβερ στην Αράχωβα ο Δήμαρχος της πόλης, ενώ οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Μιλώντας στο MEGA, ο δήμαρχος Γιάννης Σταθάς, καταγγέλει ότι “η οικογένειά μου έχει μπει στο στόχαστρο ως υπεύθυνη για τον θάνατο του χάσκι και έχω δεχτεί απειλητικά μηνύματα ακόμα και για την ακεραιότητά μου καθώς υπάρχουν αναφορές που θέλουν τον γιο μου να είναι εκείνος που κακοποίησε το χάσκι, ενώ δεν έχω γιο”.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος “εκείνο που έχει σημασία είναι οι Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους και να δουν τι πραγματικά έχει συμβεί”.

Και πρόσθεσε, “Μετά από 15 ημέρες βλέπουμε ότι δεν ξέρει κανένας το τι έχει συμβεί. Το θέμα είναι ότι θέλουμε αυτή η υπόθεση να ξεκαθαρίσει. Όποιος γνωρίζει κάτι πραγματικά τεκμηριωμένο και όχι λάσπη, να το πει και να βοηθήσει τις αρχές”.

Υπενθυμίζεται ότι φως στα αίτια θανάτου θα ρίξει η πραγματογνωμοσύνη, που θα “δείξει” εάν υπήρξε κακοποίηση του ζώου από άνθρωπο ή εάν ο Όλιβερ τραυματίστηκε από επίθεση αγέλης σκύλων.

Αράχωβα: Άνδρας έδωσε δεύτερη κατάθεση στις Αρχές

Το σενάριο της επίθεσης από αγέλη σκύλων φαίνεται να ανατρέπεται καθώς υπήρξαν μάρτυρες οι οποίοι κατέθεσαν στις Αρχές όσα γνώριζαν γύρω από τον θάνατο του σκύλου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι άνδρας βρέθηκε ενώπιον των Αρχών για δεύτερη φορά και φέρεται να έδωσε περισσότερα στοιχεία για τη μοιραία νύχτα.

Ο άνθρωπος αυτός φέρεται να είχε βρεθεί ξανά στο ΑΤ και να είχε δώσει πριν από κάποιες μέρες πληροφορίες για την συγκεκριμένη νύχτα της κακοποίησης του Όλιβερ.

Ο άνδρας φέρεται να υποστήριξε πως γνωρίζει και μέχρι και το σημείο που βασανίστηκε ο Όλιβερ και μάλιστα, πως όλα έγιναν σε απόσταση μικρότερης των 100 μέτρων από το σπίτι που έμενε ο σκύλος.

Πηγή: dikastiko

Δημοφιλή