Αράχωβα: Δεν επιβεβαιώνεται κακοποίηση του χάσκι - Οι αντιφάσεις από τις 3 καταθέσεις του ιδιοκτήτη

Θα κληθούν από τις Αρχές να δώσουν καταθέσεις εκ νέου όσοι έχουν εμπλακεί στην υπόθεση με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.
.
.
TVSTAR.GR

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την κτηνωδία στην Αράχωβα, καθώς φαίνεται να υπάρχουν αντιφάσεις από τα όσα μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί.

Θα κληθούν από τις Αρχές να δώσουν καταθέσεις εκ νέου όσοι έχουν εμπλακεί στην υπόθεση με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Οι καταθέσεις του ιδιοκτήτη και οι αντιφάσεις

Την Πέμπτης, ο ιδιοκτήτης έδωσε κατάθεση για ακόμα μία φορά, η οποία διήρκησε περίπου πέντε ώρες. Οι αστυνομικοί ωστόσο, στις καταθέσεις του διαπιστώνουν πολλές αντιφάσεις σε ό,τι έχει να κάνει κυρίως με τους χρόνους και τις ημέρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις ημέρες που ο ιδιοκτήτης αναφέρει ότι το σκυλί δεν έβγαινε από το σπίτι, κάποιοι βλέπουν από τις κάμερες τον Όλιβερ να περιφέρεται.

«Ήμουν αρκετή ώρα με πολύ καλή συνεργασία με τους αστυνομικούς. Ό,τι στοιχεία είχα τους έδωσα για την έρευνα. Τα δρομολόγια του», δηλώνει ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να κληθεί ξανά για να καταθέσει.

Κτηνωδία στην Αράχωβα: Η δεύτερη εξέταση δεν επιβεβαιώνει τα ευρήματα της πρώτης κτηνιάτρου για κακοποίηση

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, η δεύτερη εξέταση δεν επιβεβαιώνει τα ευρήματα της πρώτης κτηνιάτρου, η οποία λέει πως δεν αποδεικνύονται ανατομικά οι κακοποιήσεις του χάσκι για την κτηνωδία που καταγγέλθηκε ότι εκτυλίχθηκε στην Αράχωβα.

Μάρτυρες κατέθεσαν πως άκουσαν να υπάρχει επίθεση σκύλων και πολλά γαβγίσματα την ώρα που στην περιοχή βρισκόταν και ο Όλιβερ.

Επίσης, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, ο καθηγητής κτηνιατρικής, στον οποίο ήταν να σταλούν τα στοιχεία από τη εκταφή του σκύλου, είδε τις φωτογραφίες του Όλιβερ και είπε στους αστυνομικούς πως δεν επιβεβαιώνει ότι υπάρχει κακοποίησή του. Η κτηνίατρος καλείται τώρα για δεύτερη κατάθεση στους αστυνομικούς, προκειμένου να διευκρινίσει την πρώτη της κατάθεση.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το πώς θάφτηκε το αδικοχαμένο σκυλάκι πρόχειρα με λίγο χώμα.

Ο ιδιοκτήτης μιλώντας στο Mega και την εκπομπή Live News είπε πως δεν έθαψε ο ίδιος το σκυλί, καθώς δεν μπορούσε να αντέξει το θέαμα.

«Το ανέλαβε ο φίλος μου γιατί ήμουν σε σοκ και δεν ήθελα εγώ να είμαι παρόν. Ήμουν 2,5 μέρες με τον σκύλο μου νεκρό στο σπίτι και δεν μπορούσα. Και πήρα τον σκύλο μου σε σακούλες και μετά από νεκροψία», δήλωσε.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Όλιβερ μέσα σε μαύρες σακούλες, κάτω από μια γέφυρα και το θέαμα ήταν αποκρουστικό. Το ζώο, δεν ήταν θαμμένο απλά το είχε σκεπάσει με λίγο χώμα, ενώ είχαν μείνει μόνο κόκαλα.

Ο ιδιοκτήτης δεν γνωρίζει αν έχει γίνει ή όχι η εκταφή του σκύλου και, όπως είπε μάλιστα δεν επιθυμεί να βρίσκεται στη διαδικασία.

«Δεν ξέρω πότε ακριβώς πότε ακριβώς οι αρχές. Ξέρω ότι έδωσαν την εντολή οι αρχές να γίνει εκταφή. Δεν έχω επίσημο κάτι ότι το έχουν κάνει. Δεν θέλω να δω κάτι. Έχω τόσες σκληρές εικόνες. Από την πρώτη εικόνα του Όλιβερ. Στην κτηνίατρο. Και όλο αυτό. Θέλω να ηρεμίσω», τόνισε.

«Δεν υπάρχει καμία κάμερα και μακάρι να είχα κάμερες ώστε να μπορέσω να έχω κάποιο στοιχείο. Ποτέ δεν είχα κάμερα στο σπίτι», είπε ο ιδιοκτήτης

Την ίδια ώρα, ο ιδιοκτήτης απάντησε και για τα σενάρια, που τον ήθελαν να είχε κάμερες στο σπίτι του, τις οποίες στη συνέχεια ξήλωσε. «Δεν υπάρχει καμία κάμερα και μακάρι να είχα κάμερες ώστε να μπορέσω να έχω κάποιο στοιχείο. Ποτέ δεν είχα κάμερα στο σπίτι», ξεκαθάρισε.

Η Έφη Γρανιτσιώτη, δικηγόρος του ιδιοκτήτη, δήλωσε ότι, «Εξετάστηκε ως μάρτυρας και όχι ως ύποπτος, εγώ δεν ήμουν μαζί του. Έδωσε στοιχεία που αφορούσαν τη ζωή τους Όλιβερ και τις συνθήκες διαβίωσής του. Εξήγησε τι συνέβη την ημέρα που τον βρήκε τραυματισμένο και περιέγραψε τον Γολγοθά που ζει».

Και κατέληξε: «Δεν έχουμε καμία υποψία για το ποιος μπορεί να είναι. Η μόνη πληροφορία που έχει φτάσει στα αυτιά μας είναι πως έχει μεταβεί κλιμάκιο των Ανθρωποκτονιών για τον εντοπισμό του δράστη».

Δημοφιλή