Αρνητές του κορονοϊού και των εμβολίων απειλούν με εκτελέσεις. Αυστηρό μήνυμα από Θεοδωρικάκο.

Βάζουν στο στόχαστρο εκπαιδευτικούς, λένε πως έχουν στην κατοχή του βαρύ οπλισμό και ετοιμάζουν εκστρατείες προπαγάνδας.
facebook
facebook
facebook

Απειλούν ότι θα εκτελέσουν εκπαιδευτικούς, υποστηρίζουν ότι διαθέτουν βαρύ οπλισμό, δηλώνουν διατεθειμένοι να οργανώσουν ομιλίες και συγκεντρώσεις σε όλη την επικράτεια, προκειμένου να συσπειρώσουν τους ομοϊδεάτες τους.

Αυτά εμπεριέχονται σε αναρτήσεις αρνητών του κορονοϊού και των εμβολίων, οι οποίοι φαίνεται ξεκάθαρα πως πληθαίνουν όσο περνούν οι μέρες, κάτι που απασχολεί ιδιαίτερα τις αρχές ασφαλείας.

Στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ερευνούν με μεγάλη προσοχή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου μέσα από κλειστές ομάδες οι «αρνητές» και οι αποκαλούμενοι «θεματοφύλακες του Συντάγματος» ανταλλάσσουν απόψεις και οργανώνονται, σε κάθε περίπτωση που προκύπτουν ποινικά αδικήματα ενημερώνονται οι εισαγγελικές αρχές και σχηματίζονται δικογραφίες σε βάρος των διαχειριστών των ομάδων, αλλά και σε βάρος των προσώπων, που εκτοξεύουν τις απειλές.

«Η Ελληνική Αστυνομία είναι σε ετοιμότητα» δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος τόνισε ότι δεν θα επιτραπεί να δημιουργηθεί ένα «κράτος της παράνοιας» και υπενθύμισε ότι οι παράνομες ενέργειες –όπως εκείνη της «σύλληψης» του γυμνασιάρχη- διώκονται και οι υπεύθυνοι λογοδοτούν στη δικαιοσύνη.

Δημοφιλή