Άστον Κούτσερ-Μίλα Κούνις: Γιατί αποφάσισαν να μην αφήσουν στα παιδιά τους ούτε μια δεκάρα

Και να κληροδοτήσουν όλη τους την περιουσία σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.
Kevork Djansezian via Getty Images

Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις έγιναν κάποτε πρωτοσέλιδο με αφορμή τη δήλωσή τους πως σχεδίαζαν να μην αφήσουν χρήματα στα παιδιά τους ως κληρονομιά.

«Θα προσφέρουμε τα χρήματά μας σε φιλανθρωπίες και αυτό γιατί τα παιδιά μας ζουν μια ζωή γεμάτη προνόμια και δεν το ξέρουν καν», έχει δηλώσει ο Κούτσερ στο παρελθόν.

Το ζευγάρι αποφάσισε, προκειμένου τα παιδιά τους να αποκτήσουν συνείδηση, να τους δώσουν την ευκαιρία να φροντίζουν μόνα τους για τη ζωή τους. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι αρνούνται να χρηματοδοτήσουν τυχόν επιχειρηματικές ιδέες των παιδιών τους.

«Αν τα παιδιά μου θέλουν να δημιουργήσουν μια επιχείρηση και διαθέτουν ένα καλό επιχειρηματικό σχέδιο, θα επενδύσω σε αυτό», παραδέχτηκε το 2018 ο Κούτσερ.

Η Κούνις και ο Κούσερ είναι γονείς δύο παιδιών, της οκτάχρονης Γουιάτ και του εξάχρονου γιου Ντιμίτρι, τους οποίους το ζευγάρι αγωνίζεται να μεγαλώσει με κάποιες αξίες που οι ίδιοι θεωρούν πολύτιμες.

«Ο εγκέφαλος των παιδιών, όσο όμορφος κι αν είναι, δεν είναι ικανός να αφομοιώσει τον τεράστιο όγκο πληροφοριών στις οποίες εκτίθεται μέσα σε μια στιγμή. Εμείς προσπαθούμε να τους δώσουμε μια γενική εικόνα του τί συμβαίνει στον κόσμο χωρίς περιττές λεπτομέρειες. Για παράδειγμα αυτή τη στιγμή, γνωρίζουν ότι δύο χώρες βρίσκονται σε πόλεμο και πως πεθαίνουν αθώοι άνθρωποι. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα καθήσουμε να παρακολουθήσουμε ειδήσεις μαζί τους. Να μας λείπει όλη αυτή η γραφικότητα των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Εμείς θέλουμε απλώς να καταλάβουν ότι ο κόσμος είναι μεγαλύτερος από εμάς», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της η Κούνις.

Πηγή: hello

Πήγαινε στην αρχική σελίδα