Αγριο, σκοτεινό, συναρπαστικό: Οι απόκληροι κανίβαλοι του «Bones and All»

Το νέο τρέιλερ της ταινίας του Λούκα Γκουαντανίνο με τον Τίμοθι Σαλαμέ και την Τέιλορ Ράσελ που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Το «Bones and All», το road movie, αλλά και ιστορία ενηλικίωσης του Λούκα Γκουαντανίνο με ήρωες ένα νεαρό ζευγάρι ερωτευμένων κανίβαλων (βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Καμίλ Ντε Αντζέλις), τους οποίους ενσαρκώνουν ο Τίμοθι Σαλαμέ και η Τέιλορ Ράσελ, έκανε επίσημη πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας -εισπράττοντας ένα θερμό χειροκρότημα διάρκειας δέκα λεπτών. Η ταινία απέσπασε στο Φεστιβάλ το βραβείο Σκηνοθεσίας, όπως και το Βραβείο Μαρτσέλο Μαστρογιάννι για νέο ταλέντο που δόθηκε στη νεαρή Τέιλερ Ράσελ και συζητήθηκε.

Στο νέο -άγριο, σκοτεινό όσο και συναρπαστικό- νέο τρέιλερ (το στόρι της ταινίας εκτυλίσσεται διόλου τυχαία στην Αμερική του Ρόναλντ Ρίγκαν, με όσους συνειρμούς προκύπτουν εξ αυτού), το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα, οι ήρωες του Γκουαντανίνο, Μάρεν και Λι, έχουν μία ακόρεστη δίψα για αίμα -για κάθε ανυποψίαστο θήραμα που διασταυρώνεται μαζί τους- (όπως και λαχτάρα ο ένας για τον άλλον), ενώ όλοι οι δρόμοι οδηγούν πίσω στο τρομακτικό παρελθόν τους καταλήγοντας σε μία καθοριστική στιγμή που θα κρίνει αν η αγάπη τους δύναται εν τέλει να επιβιώσει.

«Η ελπίδα μου είναι το κοινό να μην απορρίψει την ταινία ως προβοκατόρικη επειδή αναφέρεται σε ένα ταμπού όπως ο κανιβαλισμός», είχε δηλώσει ο Γκουαντανίνο στο IndieWire.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τον Νοέμβριο, ενώ θα προβληθεί και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης.

Με πληροφορίες από Indiewire