Γιώργος Λάνθιμος και  Έμμα Στόουν ξανά μαζί στο «And»

Στο λαμπερό καστ της νέας ταινίας ο Γουίλεμ Νταφόε και ο Τζέσι Πλέμονς.
Γιώργος Λάνθιμος, Έμμα Στόουν, στην προβολή της μικρού μήκους ταινία «Βληχή», στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Αθήνα, 5 Μαΐου 2022.
Γιώργος Λάνθιμος, Έμμα Στόουν, στην προβολή της μικρού μήκους ταινία «Βληχή», στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Αθήνα, 5 Μαΐου 2022.
Milos Bicanski via Getty Images

«Ο Γιώργος Λάνθιμος, ο σκηνοθέτης πίσω από τις σκοτεινές κωμωδίες ”Η Ευνοούμενη” και ”Ο Αστακός”, εξασφάλισε ένα ensemble αστέρων για την επόμενη ταινία του, με τίτλο And».

Με αυτή τη φράση ανοίγει το δημοσίευμα του Variety για τον διεθνή Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο και τη νέα μεγάλου μήκους ταινία του από τη Searchlight Pictures, στην οποία πρωταγωνιστεί -για τέταρτη φορά, μετά την «Ευνοούμενη», το «Poor Things» (που αναμένεται) και τη μικρού μήκους «Βληχή»- η Έμμα Στόουν.

Μπορεί το στόρι να μην έχει αποκαλυφθεί ωστόσο, ξέρουμε ότι στο καστ θα είναι επίσης, οι εξαιρετικοί Γουίλεμ Νταφόε και Τζέσι Πλέμονς, όπως και η η Μάργκαρετ Κουόλι.

Όπως και ότι ο Λάνθιμος συνυπογράφει το σενάριο με τον Ευθύμη Φιλίππου, με τον οποίον συνεργάστηκε στον «Κυνόδοντα» (δεύτερη μεγάλου μήκους του μετά την «Κινέτα»), τις «Άλπεις», τον «Αστακό» και τον «Φόνο του Ιερού Ελαφιού».

Με πληροφορίες από Variety

Δημοφιλή