Χάιντι Κλουμ: Ποζάρει με κίτρινο μπικίνι και φέρνει το καλοκαίρι στο Λος Αντζελες

Μπορεί ο καιρός στο κατά τα άλλα ηλιόλουστο Λος Αντζελες να είναι ασυνήθιστα βροχερός τελευταία, αλλά η Κλουμ βρήκε τον τρόπο να «φέρει το καλοκαίρι»/
via Associated Press

Στο Λος Άντζελες τόσο τον χειμώνας όσο και την άνοιξη ως τώρα ο καιρός είναι βροχερός, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη να βλέπεουμε τελευταία διασημότητες όπως η Χάιντι Κλουμ να χαζεύουν τον ήλιο. Το 49χρονο supermodel φρόντισε να απορροφήσει τις ζεστές ηλιακές ακτίνες ενώ φορούσε ένα μπικίνι που ακτινοβολούσε καλοκαιρινή ανεμελιά.

Ιδού η φωτογραφία που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram:

Η Κλουμ μοιράστηκε την ανάρτησή της για τον καλό καιρό με τους followers της στο Instagram, γράφοντας: «Επιτέλους λίγος ήλιο». Έγειρε το κεφάλι της, έκλεισε τα μάτια της και άφησε τον ήλιο να τυλίξει το κορμί της. Το κίτρινο μπικίνι της ανέδειξε τις υπέροχες αναλογίες της καθώς ήταν ξαπλωμένη στο πράσινο γρασίδι. Φρόντισε επίσης να προστατεύσει το πρόσωπό της από τον ήλιο με ένα καπέλο - αν και της ήταν δύσκολο να είναι ιδιαίτερα προσεκτική με την ηλιοπροσασία σε μια τόσο ζεστή μέρα!

Η κριτής της America’s Got Talent μπορεί συχνά να βρεθεί με μπικίνι, συνήθως έχοντας δίπλα της τον σύζυγό της Τομ Καουλιτζ. Η Κλουμ αποκάλυψε ότι το αγαπημένο της είδος μπικίνι είναι «το τριγωνάκι».

«Είμαι Ευρωπαία, και μεγαλώσαμε δείχνοντας περισσότερο δέρμα στην παραλία», είπε στο Who What Wear. «Όσο μικρότερο είναι το μπικίνι, τόσο το καλύτερο και είμαι ένα κορίτσιπου πάντα επιλέγει πολύ προσεκτικά!» Λατρεύει το γεγονός ότι το κλασικό στιλ «επικρατεί εδώ και χρόνια αλλά και γίνεται αγαπημένο κάθε χρόνο», αλλά της αρέσει και να το συνδυάζει με «πολύχρωμα prints».