Χαλκ Χόγκαν: Ο θρύλος του WWE «παρέλυσε από τη μέση και κάτω» μετά από χειρουργείο

Δύσκολες στιγμές για τον Χαλκ Χόγκαν, μετά από επέμβαση που έκανε στην πλάτη.
John Parra via Getty Images

Ο θρύλος του WWE, Χαλκ Χόγκαν φέρεται να έχει χάσει την αίσθηση στο κάτω μέρος του σώματός του μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην πλάτη.

Ο Χαλκ Χόγκαν, αγαπήθηκε από μια ολόκληρη γενιά στην Αμερική, και όχι μόνο, αφού υπήρξε ήρωας των ρινγκ, αναφέρει η Mirror.

Το χαρακτηριστικό του μούσι, η μοναδική σωματοδομή και η απίστευτη εκρηκτικότητα του ήταν μερικά από τα στοιχεία που τον κατέστησαν ιδιαίτερα αγαπητό στους θαυμαστές.

Ο έξι φορές πρωταθλητής του WWE, 69 ετών σήμερα, είχε θέσει το σώμα του σε κίνδυνο καθ′ όλη τη διάρκεια της καριέρας του στην πάλη, με τον φίλο του Κερτ Ανγκλ να ισχυρίζεται ότι πλέον έχει μείνει παράλυτος από τη μέση και κάτω.

Ο Χόλγκαν υποβλήθηκε σε επέμβαση κατά την οποία αφαιρέθηκαν νεύρα από την πλάτη του. Δεν ανακοινώθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες για την επέμβαση και παραμένει άγνωστο αν θα ανακτήσει ποτέ την αίσθηση των ποδιών του ή αν θα μείνει παράλυτος.

Οι ισχυρισμοί του Κερτ έγιναν σε ένα podcast την περασμένη εβδομάδα, στο οποίο ο πρώην ολυμπιονίκης παλαιστής αποκάλυψε ότι ο φίλος του δεν υποφέρει από πόνους και περπατάει με μπαστούνι.

«Του έκοψαν τα νεύρα από το κάτω μέρος του σώματός του, δεν μπορεί να αισθανθεί το κάτω μέρος του σώματός του. Έτσι, πρέπει να χρησιμοποιεί το μπαστούνι του για να περπατάει. Νόμιζα ότι χρησιμοποιεί το μπαστούνι επειδή πονάει στην πλάτη του. Δεν έχει καθόλου πόνο, δεν έχει τίποτα απολύτως. Δεν μπορεί να αισθανθεί τίποτα» είπε χαρακτηριστικά.

Εκπρόσωπος του Χαλκ Χόγκαν, πάντως, διέψευσε τον Άνγκλ υπογραμμίζοντας ότι «είναι καλά και δεν έχει παραλύσει», μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε κι επεσήμανε ότι μπορεί να σταθεί όρθιος.

Ο Τέρι Τζιν Μπολέα, όπως είναι το πραγματικό όνομα του, γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου 1953 στις ΗΠΑ κι αποτελεί θρυλική μορφή της επαγγελματικής πάλης. Επίσης, έγινε γνωστός με τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε.

Δημοφιλή