Χαλκίδα: Στη φυλακή ο δράστης για τη δολοφονία της 63χρονης

Τα σοκαριστικά τελευταία λόγια του θύματος.
Η παραλία της Χαλκίδας όπως φαίνεται από το κρηπίδωμα.
Η παραλία της Χαλκίδας όπως φαίνεται από το κρηπίδωμα.
YONCA60 via Getty Images

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε νωρίς το πρωί της Παρασκευής, 7 Ιουνίου, για να απολογηθεί για τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα, ο καθ΄ ομολογίαν δράστης.

Κατατέθηκε απολογητικό υπόμνημα και με τη σύμφωνη απόφαση εισαγγελέα κι ανακριτή κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Οι συνήγοροι του κατηγορούμενου ανέφεραν ότι η οικογένεια του 37χρονου θέλει να επιστρέψει τα χρήματα στη κόρη της άτυχης γυναίκας.

Τα σοκαριστικά τελευταία λόγια του θύματος

Ο σοκαριστικός τελευταίος διάλογος που είχε το θύμα με τον δράστη τη στιγμή που τη δολοφονούσε, αποκαλύφθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό STAR.

«Ξαφνικά είδα την κυρία Μαρία όρθια με το πι. Τότε τα έχασα γιατί πίστευα πως θα είναι στο κρεβάτι. Μόλις με είδε με ρώτησε ”Σ… τι θες εδώ;” Τότε τα έχασα, θόλωσα και σκέφτηκα με πιάσανε»

«Τράβηξα την κυρία Μαρία από το χέρι και την έσπρωξα από τις σκάλες. Αυτή έπεσε περίπου μέχρι τη μέση της σκάλας. Εκείνη φώναζε ”Βοήθεια, τι κάνεις; Σ… σ’ αγαπάω”. Τότε πήγα στην κουζίνα, άνοιξα τα συρτάρια και πήρα ένα μαχαίρι που βρήκα. Θυμάμαι ήταν μεγάλο. Κατέβηκα, έσπρωξα ξανά την κυρία Μαρία και έφτασε στο τελευταίο σκαλί»

«Μου μίλαγε ακόμα και επειδή φοβήθηκα ότι θα μας ακούσουν, τη χτύπησα με το μαχαίρι στο λαιμό στο πλάι αρκετές φορές για να σταματήσει. Δε θυμάμαι πόσες φορές τη χτύπησα».

Στη συνέχεια ο δράστης ανέφερε τις κινήσεις του μετά το έγκλημα.

«Μόλις σταμάτησε να μιλάει, γύρισα στο διαμέρισμα και έψαξα για τα λεφτά. Πήγα στο δωμάτιο της κόρης της. Ήμουν τυχερός γιατί μόλις άνοιξα τη ντουλάπα και έκανα στην άκρη τα ρούχα είδα ένα μεγάλο κουτί του καφέ. Το άνοιξα και είδα μέσα τα λεφτά. Τα πήρα και έφυγα».

Δημοφιλή