Η Charlize Theron είναι «χάι»: «Είμαι ειδική στη μαριχουάνα και το λέω ανοιχτά, δεν με νοιάζει αν θα κριθώ»

Ο χαρακτήρας που υποδύεται η Charlize Theron στη νέα μαύρη κωμωδία «Gringo» είναι τόσο σκληρός και επιθετικός που ανησυχούσε μήπως ήταν δυσάρεστη στους υπόλοιπους συντελεστές. Σε συνέντευξη σε αμερικανικά ΜΜΕ με αφορμή την προβολή της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες η Theron δήλωσε: «Τα πράγματα που βγαίνουν από το στόμα της (Elaine) ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα βγουν από το στόμα μου. Έπιανα τον εαυτό μου να ζητά συγνώμη από τους ανθρώπους συνεχώς καθ′ όλη τη διάρκεια της ημέρας».

«Τις πρώτες ημέρες των γυρισμάτων της ταινίας έπρεπε να ζητώ συνεχώς συγγνώμη από τον [σκηνοθέτη] Nash Edgerton, τους ηθοποιούς και το κινηματογραφικό συνεργείο επειδή μιλούσα τόσο άσχημα», είπε και πρόσθεσε: «Είχα στιγμές που φοβόμουν να πάω για φαγητό μαζί με άλλους, επειδή μπορεί να είχα προσβάλλει επτά άτομα και να μην το ήξερα. Μπορεί να έβαζαν κάτι στο φαγητό μου. Αλλά το προσωπικό ήταν απίστευτα υποστηρικτικό και γλυκό σε πολλά πράγματα που έπρεπε να πω στα γυρίσματα».

Για τον χαρακτήρα της στην ταινία τόνισε: «Υπάρχει κάτι αφιλτράριστο και αμετανόητο σε αυτήν. Έχει ζήσει για τόσο πολύ καιρό στη φούσκα αυτού του κόσμου όπου οι κανόνες φτιάχνονται από τους άνδρες. Όχι μόνο άρχισε να εφαρμόζει αυτούς τους κανόνες στη ζωή της, αλλά τους δημιουργεί επίσης. Έτσι είναι σε μεγάλο βαθμό προϊόν του δικού της περιβάλλοντος».

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που εργάζονται στην εταιρεία μου παρέμειναν σε αυτήν σχεδόν 20 χρόνια. Έχω οικοδομήσει με βάση τις μακροχρόνιες σχέσεις, θέλω οι άνθρωποι να συμμετάσχουν στην εταιρεία, να θέλουν να έρχονται στη δουλειά. Αλλά δεν επιβάλλω κανόνες ούτε χρειάζεται να είναι στο γραφείο όλη την ώρα. Είμαι πολύ τυχερή που έχω καλούς και σταθερούς ανθρώπους» υπογράμμισε.

Και πρόσθεσε ότι είναι τυχερή που το 90% αυτού που κάνει αναπτύσσεται από την ίδια. «Είναι μια θέση που μου δίνει την ευκαιρία να αναζητώ καλλιτέχνες με τους οποίους θέλω να δουλέψω. Είμαι πολύ ευγνώμων γι ’αυτό», τόνισε.

Για το θέμα που θίγει η ταινία, τη μαριχουάνα, η Charlize Theron είπε σε τηλεοπτική συνέντευξή της: «Είμαι ειδική. Για πολλά, πολλά χρόνια κάπνιζα τακτικά. Το λέω ανοιχτά γιατί δεν με νοιάζει αν θα κριθώ».

«Είμαι πολύ ανοικτή στο να δοκιμάσω ξανά, γιατί πλέον μπορώ να το ελέγξω. Και πραγματικά θέλω, γιατί υποφέρω από αϋπνίες. Είναι προτιμότερο από το να πάρω υπνωτικά. Βασικά, όταν βρω την ευκαιρία θα το ξανακάνω και μάλιστα μαζί με τη μαμά μου. Ούτε εκείνη κοιμάται καλά» είπε χαρακτηριστικά.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)