Διαγωνισμός myDATA: κερδίστε ένα από τα 5 προγράμματα ηλεκτρονικής τιμολόγησης PRO από το Workadu

Τι πρέπει να κάνετε για να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Το Workadu, η νο1 πλατφόρμα διαχείρισης μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών στην Ελλάδα, τώρα προσφέρει σε 5 τυχερούς από ένα ετήσιο πλάνο ηλεκτρονικής τιμολόγησης PRO.

H ηλεκτρονική τιμολόγηση του Workadu δεν απαιτεί τεχνικές γνώσεις ή εγκαταστασεις και σας βοηθά να διαχειριστείτε εύκολα τα ηλεκτρονικά σας βιβλία και να συνδεθείτε σε πραγματικό χρόνο με το myDATA της ΑΑΔΕ, χωρίς την ανάγκη παραμετροποίησης. Με το Workadu θα μεταβείτε στην ηλεκτρονική τιμολόγηση βελτιώνοντας αισθητά το ρυθμό της εργασίας σας, αφού όλα γίνονται ζωντανά, στο σύννεφο.

Συμμετοχή στο Διαγωνισμό

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό με έπαθλο μία ετήσια συνδρομή ηλεκτρονικής τιμολόγησης Workadu PRO δεν έχετε παρά να κάνετε εγγραφή στο πρόγραμμα της ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Η εγγραφή είναι δωρεάν και χωρίς καμμία δέσμευση από μέρους σας. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους Όρους του Διαγωνισμού εδώ.

Το πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης PRO του Workadu σας προσφέρει σημαντικά εργαλεία όπως πλήρες πελατολόγιο (CRM), προκαθορισμένες λίστες παρακρατήσεων και εξόδων με αυτόματη ανανέωση σύμφωνα με την Ελληνική φορολογική νομοθεσία, σύνδεση VIES για την εύρεση επιχειρήσεων μόνο από το ΑΦΜ και πολλά άλλα.

Εκδώστε Τιμολόγια & Αποδείξεις ακόμα και από το Κινητό

Άμεση πρόσβαση στα ηλεκτρονικά σας βιβλία από όπου κι αν βρίσκεστε. Εκδώστε, κατεβάστε, στείλετε ή εκτυπώστε τιμολόγια από το κινητό ή το tablet σας. Ανατρέξτε στα αρχεία σας και βρείτε άμεσα τα στοιχεία των πελατών, των προμηθευτών και των συνεργατών σας.

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση με Μερικά ΚΛΙΚ!

Δείτε βίντεο με Tips & Tricks εδώ. Επιλέξτε τους πελάτες σας, τους συνεργάτες σας και τα στοιχεία πληρωμής σας από ένα αναπτυσσόμενο μενού, προσθέστε υπηρεσίες και όρους & προϋποθέσεις και τελειώσατε! Το λογότυπό σας και τα στοιχεία της επιχείρησής σας προστίθενται αυτόματα σε κάθε τιμολόγιο για δική σας διευκόλυνση.

Διαχείριση Ηλεκτρονικών Βιβλίων για Λογιστές

Αποκτήστε πρόσβαση στις οικονομικές συναλλαγές των πελατών σας από το λογαριασμό σας στο Workadu. Βελτιώστε την καθημερινότητά σας. Πείτε αντίο στο άγχος συγκέντρωσης παραστατικών, τα σκόρπια email και το χαμένο χρόνο.

Τέλος, το Workadu προσφέρει επίσης ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικά σεμινάρια και εξειδικευμένη ενημέρωση σε λογιστικά γραφεία και επιχειρήσεις χωρίς καμμία υποχρέωση από πλευράς τους. Μάθετε περισσότερα στο Workadu.com/mydata.