ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
10/08/2021 16:27 EEST | Updated 10/08/2021 16:30 EEST

Διαγραφή οφειλών από την ΔΕΗ στους πληγέντες από τις πυρκαγιές

«Είτε αυτές είναι ληξιπρόθεσμες είτε τρέχουσες»

Eurokinissi

Σε διαγραφή στο σύνολο των οφειλών για τους οικιακούς πελάτες, είτε αυτές είναι ληξιπρόθεσμες είτε τρέχουσες, προχωράει η ΔΕΗ για όλους τους πληγέντες από τις πυραγιές. 

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, η επιχείρηση θα αναλάβει τη διαγραφή μετά την ενημέρωσή της από το μητρώο πληγέντων για τους πολίτες που ανήκουν στο πελατολόγιό της. Οι πελάτες θα ενημερωθούν εγγράφως για τη διαγραφή της οφειλής τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Πιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της η ΔΕΗ αναφέρει:

Η ΔΕΗ, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία στέκεται δίπλα στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές. Ανταποκρινόμενη πλήρως στη διαχρονική της σχέση με τους πελάτες της προχωρά σε διαγραφή οφειλών για τους οικιακούς πελάτες της, των οποίων τα σπίτια έχουν καταστραφεί από τις πρόσφατες πυρκαγιές. Συγκεκριμένα, θα διαγραφεί το σύνολο των οφειλών, που αφορούν σε χρεώσεις ενέργειας, προς τη ΔΕΗ είτε αυτές είναι ληξιπρόθεσμες είτε τρέχουσες οφειλές.

Η επιχείρηση θα αναλάβει τη διαγραφή μετά την ενημέρωσή της από το μητρώο πληγέντων για τους πολίτες που ανήκουν στο πελατολόγιό της. Οι πελάτες θα ενημερωθούν εγγράφως για τη διαγραφή της οφειλής τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ