Δικηγόροι π. Αντωνίου: Είναι άμεμπτος, δεν έχει ακουμπήσει παιδί

Γιάννης Κώτσος, Θρασύβουλος Κονταξής και Τάσος Τριανταφύλλου αποτελούν τη νομική ομάδα του πατέρα Αντωνίου.
Ο πατέρας Αντώνιος
Ο πατέρας Αντώνιος
Eurokinissi

″Είναι άμεμπτος όλων. Δεν έχει ακουμπήσει παιδί”. Με αυτή τη θέση προσέρχεται στη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης που έχει προκαλέσει σάλο στο πανελλήνιο ο πατέρας Αντώνιος, ιδρυτής της οργάνωσης Κιβωτός του Κόσμου. Ο ιερέας κατέληξε στην νομική του υπεράσπιση σε 3 διαπρεπείς δικηγόρους, τον Γιάννη Κώτσο, τον Θρασύβουλο Κονταξή και τον Τάσο Τριανταφύλλου.

Και οι τρεις έχουν ήδη αναλάβει να ενημερώσουν τις Αρχές πως οι ιερέας βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών και της Εισαγγελίας οποιαδήποτε στιγμή του ζητηθεί. Παράλληλα ξεκαθαρίστηκε πως ζει σε σπίτι της Κιβωτού (δεν έχει άλλωστε να μείνει αλλού, είναι η θέση του) και διατυπώνει σε όλους τους τόνους πως όλα όσα, λέγονται σε σχέση με ασελγείς πράξεις, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και αυτό θα αποδειχτεί με στοιχεία.

Σύστημα λειτουργίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η θέση του θα είναι πως το σύστημα λειτουργίας των δομών έχει ξεκάθαρα χριστιανικά χαρακτηριστικά, βασιζόταν δηλαδή στην αγάπη αλλά και την πειθαρχία. Αλλά, επισημαίνεται, πως δεν υπήρχαν στο σύστημα αυτό, ούτε βία κατά των παιδιών, ούτε απομονώσεις. Δηλαδή δεν γνωρίζει τίποτα για ξυλοδαρμούς παιδιών, ούτε θα το επέτρεπε, όπως έγραψε το dikastiko.gr.

Απορρίπτονται δε και όσα λέγονται περι χλιδής και πολυτελούς διαβίωσης.

Πηγή: dikastiko.gr