Οταν η «Ντενέρις Ταργκάριαν» συνάντησε τους δυο πρώην της - Η φωτογραφία της Εμίλια Κλαρκ από τα γενέθλιά και τα σχόλια στο Instagram

Και η λεζάντα που έκανε τους θαυμαστές να νοσταλγούν.
Η Εμίλια Κλαρκ στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, «Last Christmas».
Η Εμίλια Κλαρκ στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, «Last Christmas».

Η Εμίλια Κλαρκ γιόρτασε τα 33α γενέθλιά της με μερικούς από τους συμπρωταγωνιστές της στο «Game of Thrones», έβγαλε φωτογραφίες και έκανε τους θαυμαστές να νοσταλγούν την σειρά του HBO.

Η ηθοποιός, γνωστή για τον ρόλο της Ντενέρις Ταργκάριαν στην δημοφιλή σειρά, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, μαζί με τους Τζέισον Μομόα (Καλ Ντρόγκο) και Κιτ Χάρινγκτον (Τζον Σνόου). «Τα ριγιούνιον ποτέ δεν ήταν τόσο...τριχωτά», έγραψε η Κλαρκ στην λεζάντα και πρόσθεσε τα χασταγκ «οποιαδήποτε δικαιολογία για ένα Μομόα σάντουιτς» και «γενέθλια μέρος δεύτερο».

Η αγάπη των ακολούθων της Εμίλια Κλαρκ στο Instagram.
Η αγάπη των ακολούθων της Εμίλια Κλαρκ στο Instagram.

Η Κλαρκ, την οποία θα δούμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Last Christmas», δημοσίευσε φωτογραφίες από τις υπόλοιπες εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Σε μια από τις φωτογραφίες, η ηθοποιός χαμογελάει μπροστά από μια πάστα και ένα κερί που πρόκειται να σβήσει, σε εστιατόριο στο Παρίσι. «Εχετε δίκιο. Εύχομαι περισσότερα pan aux raisins. Ευχαριστώ τους συντελεστές της ταινίας για τα γενέθλιά των ονείρων μου στο Παρίσι. Λονδίνο, τι έχεις να πεις γι’αυτό;», έγραψε η Κλαρκ στην λεζάντα.

Το τελευταίο επεισόδιο του «Game of Thrones» προβλήθηκε τον Μάϊο του 2019 και οι ηθοποιοί συχνά εκπλήσσουν τους θαυμαστές με μικρές επανενώσεις εκτός κάμερας.