Ο Ράιαν Ρέινολντς συνεχάρη τον Τζόκερ που ξεπέρασε τις εισπράξεις του «Deadpool» με τον πιο απίστευτο τρόπο

Τι έγραψε στην λεζάντα της αφίσας που δημιούργησε.
Ο Ράιαν Ρέινολντς είναι γνωστός για τις φάρσες του και έτσι σχολίασε και την επιτυχία του "Τζόκερ".
Ο Ράιαν Ρέινολντς είναι γνωστός για τις φάρσες του και έτσι σχολίασε και την επιτυχία του "Τζόκερ".

Ο «Τζόκερ» σε σκηνοθεσία του Τοντ Φίλιπς με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνξ, ταινία που έχει παρακολουθήσει εκατομμύρια κόσμου παγκοσμίως, αναμένεται αυτήν την εβδομάδα να «σπάσει» το box office ως το φιλμ με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών. Αυτό σημαίνει ότι η ταινία εκτοπίζει από τον θρόνο ιστορίες με δημοφιλείς υπερήρωες, όπως για παράδειγμα τον Deadpool, τον οποίο υποδήθηκε ο Ράιαν Ρέινολντς.

Ο Ρέινολντς, γνωστός για το χιούμορ και τις φάρσες του σε συναδέρφους, φίλους και αγαπημένα του πρόσωπα όπως η σύζυγός του Μπλέικ Λάιβλι, δεν άφησε ασχολίαστη την επιτυχία του «Τζόκερ». «Οι συγχαρητήριες αναρτήσεις για την επιτυχία της R-Rated ταινίας στο box office δεν είναι σαν εκείνες που έχετε συνηθίσει», έγραψε ο ηθοποιός στο Τουίτερ, στην λεζάντα μιας αφίσας του Τζόκερ στα σκαλιά, να κοιτάει προς τα πάνω και με επικεφαλίδα: «You Mother F**er» (”Γ**ε”). Και από κάτω γράφει όλα τα ονόματα των ηρώων των ταινιών και τους ηθοποιούς που τους υποδύονται: Deadpool, Neo (“Matrix”), Pennywise (“It), Jesus (“The Passion of the Christ”), Hugh Jackman (υποδύθηκε τον Wolverine), The Wolfpack (“The Hangover”), Mr.Grey (“50 Shades of Grey”) και TED.

Η ανάρτηση του Ρέινολντς ήταν χιουμοριστική και σχολίαζε μια παράδοση που προέρχεται από δεκαετίες πριν όταν οι σκηνοθέτες και οι κινηματογραφιστές έστελναν συγχαρητήρια μηνύματα ο ένας στον άλλον μέσα από σημειώσεις και επιστολές, όταν επρόκειτο για τόσο μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.

Φέτος, ο Τζέιμς Κάμερον «έδωσε» το στέμμα στην Ντίσνεϊ/Μάρβελ όταν η ταινία «Avengers: Οι Εκδικητές» ξεπέρασε το «Avatar».

Πηγή: Insider