Η εντυπωσιακή Marina Galleria στο Ελληνικό

Παρουσιάστηκαν, συνοπτικά, όσα πρόκειται να γίνουν στο παράκτιο μέτωπο του Ελληνικού, τα επόμενα πέντε χρόνια.
Lamda Development

Η LAMDA Development, μετά την παρουσίαση του ουρανοξύστη, Marina Tower στο Ελληνικό, του πρώτου «πράσινου» του είδους στη χώρα μας, παρουσίασε τα σχέδια της Marina Galleria, που θα κατασκευαστεί στο παράκτιο μέτωπο.

Lamda Development
Lamda Development

Πρόκειται για ένα κομψό αρχιτεκτόνημα, σχεδιασμένο από φημισμένο ιαπωνικό γραφείο, που παραπέμπει στο ελληνικό στοιχείο.

Πρόκειται να κατασκευαστεί στα πρώτα πέντε χρόνια της επένδυσης, και θα είναι επικεντρωμένη στη γαστρονομία, με εστιατόρια Ελλήνων και ξένων ονομάτων, και στην ψυχαγωγία, έχοντας διάσημους οίκους μόδας.

Lamda Development
Lamda Development

Φιλοδοξεί να καταστεί σημείο συνάντησης ανθρώπων από όλο τον κόσμο, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και πληθώρα καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων

Το κτήριο των 22.000 τ.μ. θα αναπτυχθεί μπροστά στη μαρίνα Αγίου Κοσμά και δίπλα στο Μητροπολιτικό πάρκο, το οποίο θα είναι 15 φορές όσο ο εθνικός κήπος.

Η Marina Galleria θα έχει δύο επίπεδα, το ένα θάλασσα και το άλλο στον πρώτο όροφο, όπου θα βρίσκονται και τα εστιατόρια.

Lamda Development
Lamda Development

Ουσιαστικά στο παράκτιο μέτωπο δημιουργείται ένα άνοιγμα προς τη θάλασσα, μήκους 3,5 χλμ., με τον ουρανοξύστη, τη μαρίνα Αγίου Κοσμά, η οποία θα αναβαθμιστεί για μεγαλύτερα σκάφη και δραστηριότητες, ενώ θα κατασκευαστούν και δύο ξενοδοχειακές μονάδες, σε συνεργασία με την ΤΕΜΕΣ (όμιλος Κωνσταντακόπουλου – Costa Navarino, Hilton Αθηνών) και μαζί με κατοικίες θα τα διαχειρίζονται operators διεθνούς φήμης.

Στο παράκτιο μέτωπο θα δημιουργηθούν 50 χλμ. διαδρομών ποδηλάτου, περιπάτου και μέσων μετακίνησης, ενώ ο οποιοσδήποτε θα μπορεί να προσεγγίσει τη θάλασσα ακόμα και από τη Λ. Βουλιαγμένης χωρίς εμπόδια.