ΚΟΙΝΩΝΙΑ
06/03/2018 22:59 EET

Η ΕΡΤ-3 διέκοψε το πρόγραμμα για μήνυμα οπαδών του ΠΑΟΚ

MotionTeam
Φωτογραφία Αρχείου 

Το βράδυ της Τρίτης περίπου 50 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο κτίριο της ΕΡΤ-3 και παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας που αφορά στην τιμωρία της ποδοσφαιρικής ομάδας. Μάλιστα ζήτησαν να διαβαστεί το μήνυμα τους και στον αέρα.

Κάτι που έγινε μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην Καρσίγιακα με έκτακτο δελτίο της ΕΡΤ -3, το οποίο παρουσίασε ο δημοσιογράφος Τάσος Σταμπουλής. 

Προανήγγειλαν διπλό συλλαλητήριο! Την Πέμπτη 8 Μαρτίου στις 18:00 το απόγευμα (μια μέρα πριν την εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ όπως ανέφεραν, παρότι δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα εκδικαστεί η έφεση) και την Κυριακή στις 14:00 το μεσημέρι στην πλατεία Αριστοτέλους με πορεία - εν συνεχεία - προς την Τούμπα, όπου θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών η αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Η διοίκηση της ΕΡΤ καταδικάζει

Η διοίκηση της ΕΡΤ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την εισβολή οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας σε στούντιο της ΕΡΤ3 κατά τη διάρκεια εκπομπής σε ζωντανή μετάδοση.

Η διακοπή της κανονικής ροής του προγράμματος συνιστά βαθιά αντιδημοκρατική πράξη, η οποία ουδόλως συνάδει προς το φίλαθλο πνεύμα.

Η ΕΡΤ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της για τη διαφύλαξη της απρόσκοπτης λειτουργίας της.

Τέλος, διευκρινίζεται ότι η ΕΡΤ και η ΕΡΤ3 δηλώνουν ότι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που αναγνώσθηκε εκφράζει αποκλειστικά τους συντάκτες του συγκεκριμένου κειμένου, απόρροια και του τρόπου με τον οποίο το επέβαλαν.

Sponsored Post